Timisoara

Caravana Zambeste Romania

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
746

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 6 august 2016 - Duminica 7 august 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Weekend-ul acesta, mult-așteptata caravana Zâmbește România ajunge în Timișoara. Susținută de brandurile Aquafresh®, Sensodyne® și Parodontax®, caravana are ca obiectiv oferirea de soluții și programe educaționale, în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul românilor.

Pe 6 și 7 august, eroul principal al campaniei Zâmbește România, Căpitanul Aquafresh, vă așteaptă cu o mulțime de premii și surprize în parcarea Iullius Mall, printre care revista de benzi desenate Căpitanul Aquafresh și Agenții 00 Carii în misiunea Zâmbește România, produse de îngrijire orală și consultații gratuite în cabinetele stomatologice înscrise în campanie. De asemenea, puteți beneficia de informații utile despre igiena orală, primiți recomandări personalizate de la specialiștii GSK și aveți posibilitatea să vă înlocuiți periuțele de dinți uzate, în cadrul programului Rabla pentru periuța ta.

Caravana Zâmbește România face parte din campania Zâmbește România, ajunsă la a 5-a ediție. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari direcți: au participat la programe educaționale și au primit produse de îngrijire orală peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii și părinți din mediul rural și peste 35.000 de viitoare mămici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvați Copiii și peste 30.000 de români au primit gratuit periuțe de dinți noi în schimbul celor vechi; în plus, sute de români au mers la consultații gratuite în cabinetele stomatologice înscrise în campanie.