Timisoara

Cardiotim

CARDIOTIM TIMISOARA

Detalii clinica

Adresa
Timisoara
Telefon
0256220660, 0752260006
Fax
0256220661
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 9 luni si 6 zile
Vizualizari
2264

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Cardiotim Timisoara

Cardiotim reprezinta un sistem integrat de servicii medicale cardiologice, pornind de la consultatii in ambulator pana la interventii cardiovasculare intraspitalicesti de maxima complexitate. Echipa noastra este compusa din medici cardiologi cu o vasta experienta profesionala dobandita in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara si in spitale prestigioase din strainatate, precum si din personal medical auxiliar competent si dedicat. Utilizam aparatura de ultima generatie cu posibilitatea efectuarii unei game variate de investigatii de specialitate.

Cardiotim propune solutii medicale performante intr-un ambient conceput si dezvoltat in jurul pacientului. Ne adresam tuturor pacientilor adulti cu boli cardiovasculare, in orice faza a afectiunii, furnizand servicii cardiologice complete de la preventie pana la interventii cardiovasculare complexe si reabilitare.

Misiunea noastra este practicarea cardiologiei in conditii de maxima competenta, siguranta si discernamant in vederea stabilirii diagnosticului, a selectarii si aplicarii strategiei terapeutice optime pentru fiecare pacient in parte. Efectuam o gama larga de proceduri diagnostice si interventionale, de la angiografii coronariene si periferice la angioplastii coronariene cu implant de stent farmacologic activ/pasiv, angioplastii periferice cu stentare, embolizari, implant de stimulator cardiac, implant de defibrilator cardiac, terapii de resincronizare cardiaca.

Clinica dispune de 10 paturi, repartizate in 7 saloane, respectiv o unitate de terapie intensiva pentru monitorizarea pacientilor critici. Toate saloanele beneficiaza de aparatura moderna de supraveghere continua a parametrilor vitali, respectiv de un sistem integrat de monitorizare continua a pacientilor internati. Fiecare salon este modern mobilat si dispune de grup sanitar propriu cu dus, instalatie de climatizare, TV cu cablu, telefon, internet wireless.

Totodata mentionam ca avem cabinete de consultatii in ambulator si in Caransebes si Lugoj.

Incepand din luna septembrie 2015 oferim in cadrul cabinetului de cardiologie din Timisoara consultatii prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Orar clinica

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Filtre clinica

Tip: Privat
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Bucovina
Specialitatea: Cardiologie