Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Care este reteta pentru mai multa energie?

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
3025

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Care este rețeta pentru mai multă energie?

Oamenii întreabă tot timpul asta. Toată lumea dorește răspunsul magic pentru a se ridica și merge înainte, chiar și atunci când trupurile noastre ne spun să renunțăm și să fugim. Și, nu o ceșcă cu cafea ne va rezolva problema, asta știm deja că este doar o mare amăgire!

Energia este ceva de explorat, aproape la fel ca un om de știință care creează o formulă nouă de produs, cu care iese pe piață. Ceea ce funcționează pentru soțul sau soția noastră poate că nu este cel mai bun și pentru dvs.

Dar, dacă aș scrie rețeta mea, ne mărturisește Dr. Oz, aceasta ar arăta astfel: ”încep cu o întindere de dimineață pentru a-mi pune în circulație sângele, adăug o pulbere verde în iaurt, pentru o doză bună de nutrienți necesari și pentru mai târziu. Iar, pentru o scânteie instantanee de energie, îmi place să ascult muzică. (Springsteen funcționează întotdeauna!).”

Acum, haideți să identificăm esențele energetice. Începeți cu trei întrebări:
  1. Aveți suficient somn?
  2. Consumați proteine dimineața pentru a vă menține glicemia și energia mai îndelungată?
  3. Aveți suficientă apă în timpul zilei? Deshidratarea poate literalmente să vă scurgă de energie. Dacă răspunsul dvs. la oricare dintre acestea este nu, în ecuația dvs. de putere e nevoie de o ajustare în alimentație / dormit / băut.
Dacă toate acestea sunt cumva împlinite și cu toate astea, te simți încă epuizat, lipsită de energie? Atunci, uită-te la modul în care ai tendința de a face lucrurile. Te apuci de muncă și nu te lași până nu finalizezi tot ce ai de făcut? Copleșit și mai apoi epuizat de muncă? Cercetările arată că aveți nevoie de un timp de întrerupere (aproximativ 10 minute) după 50 de minute de muncă, pentru a cădea în conformitate cu ciclurile naturale ale corpului dvs. de energie. ”În loc de: Du-te, du-te, du-te, ar trebui să te gândești: Du-te, oprește-te, du-te.”

Petreceți următoarele 30 de zile jucându-vă cu sursele alimentare de energie. Când te surprinzi gândindu-te: ”Wow, m-am simțit așa astăzi”, gândește-te la ce ai făcut bine. Poate că ați început să feliați un ou fiert peste pâinea prăjită și să beți ceva ceai verde (o mică cantitate de cofeină este bună dacă nu o folosiți ca un drog); sau ați făcut o plimbare până la locul unde ați servit prânzul, ceva mai departe decât de obicei, iar asta a adus un plus de energie; sau ați sorbit o delicioasă limonadă, pe la ora 15, iar aceasta v-a energizat. Orice ați făcut, repetați, atenți să fiți doar la voi, și asta doar 30 de zile!

Dacă nimic nu mișcă acul, verificați-l cu docul”, spune Dr. Oz.

Secretul real al energiei? Tu, și numai tu, o poți debloca.

Bibliografie:
Această articol despre sursele noastre de energie a apărut inițial în ediția din decembrie 2015 a Dr. Oz "Buna Viață”.


Autor

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro