Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Care sunt anvelopele folosite în industria forestieră?

Care sunt anvelopele folosite în industria forestieră?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
296

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În alegerea unei anvelope bune pentru desfășurarea operațiunilor în industria forestieră, caracteristica de aderență este elementul care necesită o atenție deosebită. În special acest lucru este important pentru mersul în zone stâncoase sau trecerea prin noroi fără a întâmpina daune semnificative. Anvelopele concepute special pentru industria forestieră sunt durabile, astfel încât să prevină alunecarea sau blocarea roților în pădure.

Diferite tipuri de anvelope forestiere au fost realizate de cei mai cunoscuți producători în funcție de nevoile de utilizare și de terenurile pe care se pot deplasa. Pentru a afla mai multe, articolul de mai jos descrie care sunt anvelopele folosite în industria forestieră.

Anvelope Expeditor


Expeditorul este un vehicul utilizat în exploatarea forestieră pentru colectarea buștenilor care au fost tăiați. Un autovehicul Expeditor ridică buștenii de la sol, ceea ce reduce impactul solului, dar limitează dimensiunea pe care o poate transporta: între 1-3 tone pentru vehicule mici și între 12-25 tone pentru vehicule mari. Manipularea unui Expeditor pe teren accidentat este una dintre principalele sarcini odată ce buștenii au fost colectați și sunt gata pentru a fi transportați. Alegerea anvelopelor pentru acest autovehicul trebuie să aibă tracțiune și rezistență ridicată la perforări.

Anvelope pentru secerătoare


Secerătoarele pot fi utilizate atât în silvicultură (industria foresiteră), cât și în agricultură. Acestea sunt frecvent folosite pentru tăierea copacilor sau plantațiilor în mod eficient. Sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună pentru rezultate productive în cazul operațiunilor de silvicultură și agricultură pe dealuri abrupte sau zone stâncoase. În agricultură, secerătoarele pot îndeplini mai multe sarcini: pot acționa ca și culegători de porumb, combine de recoltat, ca și secerător în sine sau ca și separator pentru boabele de porumb de pe cocean. Fiecare funcție necesită o pereche diferită de anvelope. Descoperă anvelopele agroindustriale utilizate în industria forestieră!

Anvelope pentru camioane de exploatare forestieră


Un camion de exploatare forestieră este un autovehicul de dimensiuni mari care are unități de tractor integrate discret utilizate pentru transportul buștenilor din pădure. De multe ori, camioanele de exploatare forestieră sunt prevăzute cu o remorcă atașată pentru păstrarea și transportarea buștenilor în siguranță, pe distanțe scurte sau lungi. Aceste camioane sunt concepute pentru a transporta cantități mari de încărcături, cum ar fi cheresteaua. Iar dacă ai de gând să alegi o anvelopă pentru aceste tipuri de camioane, cea mai bună variantă sunt anvelopele speciale on și off-road care pot merge cu ușurință pe terenurile accidentate, dar și pe drum asfaltat, fără nici o problemă.

Cele mai bune anvelope pentru camioanele de exploatare forestieră sunt cele fiabile pe orice tip de vreme, teren, precum și pe orice altă suprafață care poate fi întâlnită de-a lungul transportului. Dacă investești în industria forestieră sau agricolă, este bine să ai camioane și mașini potrivite pentru operațiunile desfășurate. Când vine vorba de anvelope agroindustriale sau forestiere, nu ezita achiziționarea celor mai bune produse. În caz contrar, se îngreunează utilizarea mașinăriilor și există riscul de accidente sau de a rămâne blocat în pădure.

Achiziționează anvelope doar de la producători autorizați și cunoscuți în această industrie, unde poți garanta că investiția va fi rentabilă pe termen lung.

Sursa foto: shutterstock_2061896693.jpg

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro