Timisoara

Care sunt cele mai importante vitamine pentru pisici?

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 2 saptamani si 5 ore
Vizualizari
88

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

La fel ca și oamenii, pisicile au nevoie de vitamine pentru a-și menține sănătatea și bunăstarea. O pisică sănătoasă, vioaie, are parte de o nutriție echilibrată, o mâncare pentru pisici bogată în vitamine și minerale, sau suplimente de vitamine pe care să le primească conform recomandărilor medficilor veterinari.

Iată câteva vitamine care sunt esențiale pentru pisici

Vitamina A: Este importantă pentru menținerea sănătății pielii, a blănii și a vederii.

Vitamina B-complex: Include un grup de vitamine precum tiamina, riboflavina, niacina, piridoxina și cobalamina. Acestea joacă un rol vital în metabolismul grăsimilor, proteinelor și carbohidraților și ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii.

Vitamina C: Ajută la susținerea unui sistem imunitar sănătos și acționează ca un antioxidant pentru a proteja împotriva deteriorării celulelor.

Vitamina D: Ajută la absorbția și reglarea calciului și a fosforului, care sunt esențiale pentru sănătatea oaselor și a dinților.

Vitamina E: Un alt antioxidant care ajută la protecția împotriva deteriorării celulelor și susține sănătatea pielii și a blănii.

Este important de reținut că pisicile au nevoie de niveluri diferite de vitamine în comparație cu oamenii, iar aportul excesiv de anumite vitamine poate fi dăunător. Prin urmare, este recomandat să vă consultați cu un medic veterinar înainte de a suplimenta dieta pisicii dumneavoastră cu vitamine.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210