Timisoara

Care este profilul psiho-medical al copiilor adoptabili?

Care este profilul psiho-medical al copiilor adoptabili?

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
601

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 iunie 201518:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cum recunoaștem cât poate fi recuperat din istoricul medical al copilului? Și cum decidem continuarea potrivirii cu copilul, pe baza informațiilor medicale pe care le primim?

Odată luată decizia adopției viitori părinți adoptivi trec printr-o serie de întrebări legate de starea de sănătate a copilului pe care-l vor adopta, de istoricul medical al familiei naturale, de ceea ce poate 'aparea' în viitor, din punct de vedere psiho-medical.

Seminarul cu titlul 'Care este profilul psiho-medical al copiilor adoptabili ?' abordează teme psihologice și medicale cu privire la profilul psiho-medical al copiilor adoptabili și se adresează persoanelor aflate în perioada de evaluare și de potrivire cu un copil adoptabil.

Obiectivele seminarului sunt de informare și de asistență de-a lungul procedurii adopției, în scopul clarificării întrebărilor adoptatorilor și al creșterii numărului de copii integrați în familii adoptive.

Gazde: Laura Jacan - psihoterapeut și Simona Czudar - consultant, formator și adoptator

Invitat special: Ema Bădescu, medic pediatru și mamă adoptivă

Locația: Str. Ciprian Porumbescu nr.131 (colt cu C.Sagului)
Locuri disponibile: 20 persoane.
Contribuția participanților este echivalentă cu o donație în valoare de 25 Lei/persoană, care vor fi direcționați către proiectele sociale derulate de Ador Copiii.

Vă așteptăm cu drag!

*#Ador Copiii este o organizație autorizată să desfășoare servicii în domeniul adopției interne!