Timisoara

Carina are nevoie de ajutorul nostru!

Carina are nevoie de ajutorul nostru!

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1650

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De mica viseaza sa ajunga instrumentist intr-o orchestra pe marile scene ale muzicii. In cei 17 ani a adunat experiente care i-au imbogatit sufletul si i-au dat aripi. A participat, ca flautist, la numeroase concerte din tara si din strainatate, la olimipiade nationale, a voluntariat, pentru ca si-a dat seama ca doar prin educatie si munca poate ajunge acolo unde viseaza.

Carina a fost mereu si un sprijin pentru mama si fratele ei mai mic, George. Ea nu a obosit, poate darui si mai mult, poate munci si mai mult, insa are nevoie de timp in viata ei.

In 2015 Carina fost diagnosticata cu epilepsie de lob temporal cauzat de un chist pe lobul temporal stang. Acum are nevoie de o interventie chirurgicala pentru ca acest chist care creste rapid ii presează creierul si ii provoaca crize epileptice atipice. Operatia poate fi efectuata de neurochirurgul Domenico D'Avella la Clinica Ospedale di Neurologia Padova din Italia – unde Carina este asteptata in luna martie, si costa 25,000EUR, suma pe care mama ei, singura, nu poate sa o stranga.

Noi toti putem contribui cu idei, cu ganduri bune si cu fapte in incercarea de a ajuta. De dragul ei organizam concerte, expozitii, ateliere, transmitand astfel ca impreuna putem strange banii necesari operatiei.

Carina poate sa mearga mai departe! Dar are nevoie de ajutorul nostru!