Timisoara

Carpisa, liderul european in materie de genti

Carpisa, liderul european in materie de genti, deschide un magazin la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
2316

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din 1 mai 2014, începând cu ora 18.00, un nou magazin Carpisa îşi deschide porţile în România, după cele patru deja existente - două în Bucureşti, unul în Constanţa şi unul în Cluj-Napoca. Noua locaţie Carpisa este la îndemâna oricărui iubitor de shopping şi fashion, în Iulius Mall Timişoara. Aici, publicul este invitat să descopere universul unic Carpisa, un tărâm plin de culoare, căldură, lumină şi lucruri frumoase, create în cel mai pur stil italian, la preţuri accesibile. Acesta este cel de-al doilea magazin Carpisa din reţeaua de mall-uri a companiei Iulius Group, după cel de la Iulius Mall Cluj, inaugurat în 2013.

Genţile sunt în prim plan: genţi de mână şi de shopping, banduliere, rucsacuri, genţi bărbăteşti şi de voiaj, geamantane, trolere etc. Nu lipsesc nici accesoriile: portmonee, port-carduri, port-chei, borsete de machiaj, curele, eşarfe, umbrele, brelocuri etc. De asemenea, magazinul Carpisa din Iulius Mall Timişoara pune la dispoziţia iubitoarelor de bijuterii cele mai noi articole Carpisa: coliere, brăţări, cercei, inele şi pandantive în formă de broască ţestoasă, fundiţe şi inimioare.

Toate produsele Carpisa sunt create în ton cu tendinţele momentului, cu un design atractiv, italian, şi combină perfect calitatea cu preţurile. Oricine este interesat de modă şi stil, de la femei şi bărbaţi, până la copii, va găsi aici cele mai bune genţi şi accesorii pentru orice ocazie. Culorile luminoase din magazin, produsele atent organizate şi gama largă de sugestii transformă magazinul Carpisa într-un “templu” al călătoriilor, un loc relaxant şi primitor, în care simţi automat dorinţa de a începe o nouă aventură turistică, de a cunoaşte locuri fascinante şi de a trăi noi experienţe.

Despre Carpisa

Brandul italian de genţi şi accesorii Carpisa a fost înfiinţat în 2001 şi s-a dovedit a fi un adevărat fenomen comercial, capabil să ofere publicului larg produse mereu la modă, cu un raport calitate-preţ unic. În prezent, Carpisa este lider european pe piaţa de poşete, genţi şi accesorii, având peste 600 de magazine, în Italia, Franţa, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, România, Emiratele Arabe, Kuweit şi în alte peste 20 de ţări.

Având ca logo deja celebra broscuţă ţestoasă, lumea Carpisa cuprinde mai multe tipuri de produse: genţi, poşete, rucsacuri, trolere, geamantane, articole de voiaj, curele, portmonee, port-carduri, port-chei, brelocuri, huse pentru iPhone, genţi pentru laptop, umbrele, eşarfe, mănuşi, căciuli, bijuterii şi multe alte accesorii.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent