Timisoara

Cartea „Am fost brigadieri fericiți”- 1989

Cartea „Am fost brigadieri fericiți”- 1989

Detalii anunt

Telefon
0728422430
Pret
34 LEI
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
140

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Vă invit să citiţi aventurile unor liceeni din toamna anului 1989, în timpul participării ca brigadieri pe Şantierul Naţional al Tineretului, Canalul Magistral „Siret-Bărăgan”! Acestea sunt cuprinse în cartea „Am fost brigadieri fericiţi”, scrisă după jurnalul zilnic întocmit în perioada 4 septembrie-1 noiembrie 1989, cât am lucrat la acel canal. Această carte a fost publicată în anul 2019 şi cuprinde de asemenea câteva pagini cu fotografii reprezentative. Toate personajele și faptele descrise în carte sunt reale!

Citiți cartea „Am fost brigadieri fericiţi” și intrați în vârtejul aventurilor de tot felul ale unor liceeni de la sfârșitul anilor ’80! Sunt 186 de pagini cu întâmplări care mai de care mai amuzante, dar și dramatice, diferite evenimente specifice vremii, povești de dragoste, practic tot ceea ce ține de vârsta adolescenței. Însă toate petrecute în contextul special al vieții de elev-brigadier, pe un Șantier Național al Tineretului din România anului 1989!

COMANDAŢI ACUM cartea la tel. 0728422430 sau email "adsucces10(at)yahoo.com"!
Preț 34 lei + taxele poștale.
Termen de livrare: 7-10 zile lucrătoare, în funcţie de stoc.

Recenzii ale cititorilor:
(sursa Facebook)

George M: „Cartea este scrisă într-un stil unic, alert, nu plictiseşte, mereu se întâmplă câte ceva, iar talentul de povestitor al autorului este remarcabil! Lecturând-o am trecut prin toate stările: am râs, am stat încordat, dar am şi lăcrimat, amintindu-mi de cei mai frumosi ani, prima dragoste, inocenţa acelei vârste, ataşamentul şi despărţirea de persoana iubită."

Valentin S: "Salut Aurel, sunt unul din personajele tale din carte (Vali). Felicitări pentru curajul de a publica aceasta carte, dar si pentru ca dai ocazia unor amintiri sa fie cunoscute si imaginate şi de alte persoane. Te apreciez pentru sinceritate si detalii în tot ceea ce ai scris. O recomand tuturor celor care vor sa citească ceva deosebit!"

Aurora I: „Ca ziaristă timp de 12 ani şi jumătate, am fost nu o dată pe Şantierele Naţionale ale Tineretului şi pot să afirm că această carte este o întoarcere în epocă, un ecou literar şi nostalgic al unei perioade istorice recente. De asemenea, îi asigur pe cei care o vor citi, că prin ea vor citi şi o pagină din istoria României, o mărturie!"

Alex J: "O lectură foarte plăcută, o colecţie interesantă de întâmplări dintr-o eră de care parcă nimeni nu îşi mai aminteşte. Pentru noi cei mai tineri, totul pare dintr-o altă lume, însă este 100% românesc! Recomand tuturor această carte, indiferent de generaţie!"

Bogdan P: "Cartea aceasta este excepţională! Am citit-o cu o mare plăcere, chiar dacă am doar 20 de ani si nu am prins acea perioadă! Dar cred că "Am fost brigadieri fericiți" redă perfect acele vremuri. Recomand această carte şi adolescenților din ziua de astazi!

COMANDAŢI ACUM cartea la tel. 0728422430 sau email "adsucces10(at)yahoo.com"!
Preț 34 lei + taxele poștale.
Termen de livrare: 7-10 zile lucrătoare, în funcţie de stoc.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!

carti de citit online, carti online in limba romana, carti online, comunismul in Romania, Ceausescu, librarie online