Timisoara

Cartoon Network trimite bucurie pe hartie in Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
963

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 20 decembrie 2014 - Duminica 21 decembrie 201412:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

CARTOON NETWORK TRIMITE BUCURIE PE HÂRTIE
Cartoon Network încurajează copiii să trimită gânduri bune bunicilor, părinţilor sau prietenilor prin intermediul cărţilor poştale clasice. Campania „Trimite bucurie pe hârtie” se desfăşoară în perioada 17 – 21 decembrie în nouă oraşe ale ţării - Bucureşti, Timişoara, Oradea, Craiova, Braşov, Baia Mare, Constanţa, Cluj Napoca şi Iaşi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de gânduri bune scrise de cei mici pe cărţile poştale cu personajele de desene animate preferate: Finn şi Jake din serialul „Să-nceapă aventura” şi Gumball şi Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

Copiii sunt invitaţi să trimită mesajele din Magazinul Noriel aflat în Iulius Mall – în perioada 17-19 decembrie în intervalul orar 16:00-20:00 şi în perioada 20-21 decembrie în intervalul 12:00-20:00.

Ideea de a folosi cărţile poştale clasice încurajează apropierea dintre generaţia copiilor atraşi din ce în ce mai mult de mediul digital şi cea a părinţilor şi bunicilor care îşi aduc aminte cu nostalgie de mesajul scris, primit pe suport de hârtie, care aducea o notă personală în plus.