Timisoara

Casa Altringen

Detalii pensiune

Adresa
Bogda, Sat Altringen, nr. 21
Telefon
0724538640
Social links
Categorie
Pensiuni
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3069

Voteaza & Distribuie

Prezentare pensiune

Casa Altringen are la baza o casa veche, in autentic stil banatean. O mana de prieteni s-a strans in jurul ideii de a renova si extinde constructia initiala. I-a reunit dragostea pentru natura si dorinta de a impartasi si altora deliciile casei de la tara. Casa Altringen e ridicata pe cea mai solida temelie: prietenia.

La Altringen se vine din curiozitate pentru o zona putin cunoscuta. Din respect fata de traditiile svabesti pe cale de disparitie. Sau pur si simplu pentru odihna. Totodata, Casa Altringen e destinatia ideala pentru intalniri de afaceri, sesiuni de comunicare sau pregatire profesionala (training-uri). Cadrul rustic, izolarea de lumea dezlantuita nu exclud nici una din binefacerile modernitatii: internet wireless, telefon, fax, copiator, calculator, imprimanta.

Ca in orice vizita la prieteni, trebuie doar sa-ti anunti sosirea. Si-ai sa fii intampinat cu specialitati locale sau ale bucatariei meridionale. In pranzitorul Casei pot fi ospatati pana la 40 de musafiri. Indiferent de meniul zilei, ingredientele sunt naturale si sanatoase. Aprovizionarea cu produse proaspete se face de la gospodariile din zona. Spaisul iti rezerva delicatese: miere, dulceturi, branza, carnati si muraturi. Iar vinul ti-e servit direct din crama pensiunii.

Casa Altringen gazduieste pana la 20 de musafiri, in camere pentru una sau doua persoane. Incaperile sunt amenajate dupa randuiala unei case svabesti traditionale: lenjerie tesuta din in si canepa, dune si perne pufoase. Peste tot domneste mobilierul de lemn decorat si pictat intr-un stil rustic plin de fantezie si, in acelasi timp, unitar pentru fiecare odaie. Din pranzitor nu puteau lipsi credentul (dulap pentru vase) si clupul (bancheta). Iar din camera de zi, semineul.

Orar pensiune

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre pensiune

Facilitati: Internet, Mic dejun, Restaurant, Sala nunta, Terasa
Program extra: Sambata, Duminica, Non stop