Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Casele arătoase din Timișoara merită un coș de fum cu tehnologie modernă care funcționează perfect

Casele arătoase din Timișoara merită un coș de fum cu tehnologie modernă care funcționează perfect

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
301

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un sistem modern și sigur de evacuare este necesar, atât din motive de siguranță, cât și pentru performanța sistemelor de încălzire. Șemineele, centralele termice sau sobele moderne de astăzi, se bucură de randamente din ce în ce mai crescute, astfel încât, pentru evacuarea în siguranță a fumului este nevoie de un horn rezistent, care să facă față tuturor provocărilor precum acțiunea nocivă a substanțelor chimice, depunerilor de funingine, umiditate sau a variațiilor mari de temperatură.

Pentru toate aceste probleme, profesioniștii sibieni de la PEFOC, din experiența lor de peste două decenii dedicată construcției de șeminee și montajului începând de la diferitele modele de sobe, focare sau coșuri de fum și până la grătare de grădină zidite, recomandă sistemul Hoch Universal - o soluție de evacuare profesională cu aplicabilitate largă și rezistență deosebită în timp. Acest coș de fum ceramic poate fi racordat la șeminee, termoșeminee, sobe, centrale și diverse alte surse de încălzire. De asemenea, este potrivit pentru orice tip de combustibil: lemn, cărbune, peleți, bricheți, gaz sau ulei.

Avantajele unui coș de fum ceramic Hoch profesional

Coșul de fum a fost conceput astfel încât să poată fi construit nu doar pe exterior, ci și în interiorul locuinței, în condiții de maximă siguranță. În plus, structura exterioară din beton și ceramica folosită la interior, reprezintă o combinație ce ridică acest produs la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță. Coșurile de fum Hoch sunt versatile și economice spre deosebire de sistemele de evacuare tradiționale din cărămidă. Astfel, datorită utilizării componentelor modulare prefabricate, timpul de execuție scade, la fel și costurile de montaj.

Pe lângă siguranță, confort și performanță, coșurile din gama profesională Hoch sunt și ecologice. Componentele sunt realizate cu materiale precum lână de rocă minerală, argilă sau agregate, toate acestea fiind naturale și prietenoase cu mediul înconjurător. Atunci când necesită înlocuire, coșurile vor putea fi reciclate. Începând de la coșul de fum, șemineu și până la cele mai accesibile grătare electrice grădină, echipa 100% românească de la PEFOC, pune accentul pe calitate și siguranță, motiv pentru care, promovează și propune clienților săi doar pe cele mai potrivite soluții și produse cu garanție de calitate, la prețuri corecte, fără intermediari și direct din stocul propriu de la Sibiu sau de la partenerii serioși din întreaga țară.

Magazinul on-line pefoc.ro este și locul ideal pentru achiziționarea unui șemineu ieftin sau al unuia premium din punct de vedere al dimensiunilor sau performanțelor termice, alături de aproape toate tipurile de soluții termice disponibile pe piața de specialitate. De asemenea, coșurile din ceramică nemțești rezistă la coroziune, acid și funingine, au o rezistență mecanică ridicată și nu sunt afectate de temperaturile extrem de ridicate care se formează în interiorul focarului, respectiv în interiorul canalului de evacuare. Toate acestea le transformă în sisteme de evacuare trainice și ușor de întreținut.

Așadar, dacă îți dorești un coș de fum fiabil, cu garanție de 30 de ani, un șemineu spectaculos pe lemne, gaz sau peleți, o sobă rustică sau poate un grătar Weber profesional, îți recomandăm cu încredere produsele și serviciile echipei Pefoc - meșteri cu adevărat dedicați confortului termic al căminului sau afacerii tale!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/