Timisoara

Casting de Modele Plus Size la Iulius Mall

Casting de Modele Plus Size

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
1933

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 28 august 2014 - Vineri 29 august 201411.00 – 18.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Castingul pentru descoperirea de noi modele plus size va avea loc joi, 28 august 2014, între orele 11.00 – 18.00, în magazinul C&A din IULIUS MALL TIMIȘOARA. Retailerul de îmbrăcăminte, cunoscut publicului larg mai ales pentru calitatea și diversitatea produselor, colaborează cu Plus Size Models România în organizarea acestor preselecţii. Proiectul are ca scop descoperirea de modele pentru prima agenție de manechine plus size din România. Totodată, promovează ideea că frumusețea nu are mărime.

La castingul din IULIUS MALL sunt așteptate femei care poartă minimum măsura 42 și au împlinit, până în ziua evenimentului, vârsta legală de 18 ani. Ținuta poate fi casual sau elegantă, însă nu trebuie să lipsească zâmbetul şi buna dispoziţie. Participantele vor beneficia de o mini-sesiune de make-up, trei poze de test, după care vor avea ocazia să discute cu juriul despre șansele pe care le au să profeseze ca modele plus size.

Printre jurați se numără Diana Secară (model plus size), Ramona Chis (fotograf), Gabriela Popescu (make-up artist), Oana Vedinas (fotograf), Octavia Bak (make-up artist), Ioana Cristea (make-up artist), Oana Parache (fotograf), Emanuel Iuhas (PR C&A România) și alții.

Inițiatoarea Plus Size Models România este Diana Secară, modelul plus size de origine română care profesează în industria modei din Germania și care dorește să implementeze această abordare asupra modei și în România: „Am cerut sprijunul C&A România pentru acest proiect deoarece este printre puținele branduri din țară care oferă o gamă largă de produse chiar și în măsuri mari, iar noi suntem extrem de încântați că ei au acceptat.”

Principalul partener al evenimentului este Starbucks România.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta