Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cât de eficient este șamponul uscat și când îl poți folosi

Cât de eficient este șamponul uscat și când îl poți folosi

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
461

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Șamponul uscat face parte din produsele de igienă care te scapă din orice situație neprevăzută! Ai primit un apel de la cea mai bună prietenă și te-a invitat la o petrecere care se desfășoară chiar acum? Pleci într-o excursie cu cortul? Rămâi peste noapte la altcineva acasă? Ei bine, pentru toate aceste situații de moment, șamponul uscat îți vine în ajutor! Dacă vrei să știi câte avantaje îți poate oferi șamponul uscat, atunci consultă informațiile următoare și bucură-te în fiecare zi de un păr plin de volum!

Oferă aspect îngrijit


Șamponul uscat oferă părului un aspect proaspăt spălat, îngrijit și coafat, ideal pentru evenimentele de moment sau pentru zilele în care spălatul tradițional nu este o opțiune. Cu toate acestea, ține minte că șamponul uscat nu curăță în profunzime scalpul. Poate fi folosit pentru perioade scurte de timp.

Elimină excesul de sebum

Șamponul uscat este incredibil pentru toate tipurile de păr, cu atât mai mult pentru părul cu tendințe de îngrășare. Șamponul absoarbe foarte bine cantitatea de sebum în exces de pe scalp, dar și de pe firele de păr. Lasă șamponul să acționeze câteva minute și masează cu buricele degetelor rădăcinile. După aceste câteva momente, piaptănă bine părul de la rădăcină până la vârfuri și coafează-l așa cum îți dorești. Look-ul tău va rămâne intact pentru cel puțin câteva ore, așa că nu va trebui să îți faci griji cu privire la coafură pe perioada evenimentului la care participi. Cu atât mai mult, dacă te confrunți cu un păr gras și ai un hairstyle cu breton, atunci ți-l poți aranja pe acesta numaidecât cu ajutorul produsului. Aplică șampon pe zona de sub breton, iar întregul tău look va fi incredibil! Firele de păr nu se vor mai lipi de frunte din cauza excesului de sebum.

Oferă volum părului

Șamponul uscat îți va oferi un surplus de volum! Chiar dacă ești după o zi plină de activități, ai transpirat sau afară nu este o vreme favorabilă, produsul de îngrijire al părului te va ajuta în această conjunctură. Șamponul uscat oferă textură și volum pentru o perioadă îndelungată, așa că pregătește-ți telefonul pentru noi poze pentru social media!

Este ideal pentru coafuri

Șamponul uscat oferă volum, dar și susținere pentru foarte multe tipuri de coafuri, de la cocul simplu la cocul miresei și alte modele mai dificil de aranjat. Totodată, dacă vrei să tapezi părul, atunci șamponul uscat va acționa ca un fixativ pentru coafură.

Potrivit pentru accesoriile de coafat

Atunci când vrei ca părul tău să-și păstreze aspectul pentru ore îndelungate, iar accesoriile tale să nu cadă sau să își schimbe poziția, poți pulveriza șampon uscat pe acestea, în special pe agrafe. Ele vor avea mai multă aderență, iar tu nu va trebui să îți faci griji din cauza acestora pe perioada activităților sau a evenimentului la care participi!

Parfum pentru păr


Bineînțeles, aroma șamponului uscat nu se compară cu miresmele unui parfum dedicat, însă îi va oferi părului tău un miros foarte plăcut, fie acesta fresh, fructat, discret, romantic sau floral. Pentru a te bucura de o esență plăcută, dar și de o îngrijire de durată, pulverizează produsul doar pe părul uscat și de la distanță de 10-15 cm de păr.

Deși șamponul uscat nu curăță în profunzime părul, este ideal atunci când trebuie să iei parte la un eveniment spontan, în vacanțe sau chiar în viața de zi cu zi, pentru a lărgi distanța dintre spălări. Indiferent de motiv, un șampon uscat poate fi întocmai ceea ce ai nevoie ca să te poți bucura de o nouă zi!

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii