Timisoara

Cat de eficienta este folia cu bule?

Cat de eficienta este folia cu bule?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
457

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Esti curios sa afli cat de eficienta este folia cu bule atunci cand o folosesti la ambalarea produselor? Acest lucru depinde de modul in care o utilizezi. Folia cu bule este un ambalaj de protectie pe care nenumarate companii il folosesc pentru a proteja articolele fragile in timpul transportului. Cu toate acestea, simpla aruncare a unor bucati de folie cu bule intr-o cutie nu va garanta ca pachetul tau va ajunge la destinatie in siguranta. Utilizarea corecta a foliei cu bule este singura modalitate prin care poti profita la maximum de puterea de amortizare a acestui produs.

Ultimul lucru pe care il doresti este ca produsele pe care le livrezi sa sufere daune cauzate de transport. Acest lucru nu numai ca-ti afecteaza reputatia, dar este si costisitor. Clientii nemultumiti sunt mai predispusi sa returneze articolele si sa posteze recenzii negative online. Eficacitatea ambalajelor de protectie poate contribui atat la protejarea produselor tale, cat si a marcii. Iata cateva dintre modalitatile prin care poti utiliza folia cu bule in mod eficient, astfel incat sa te asiguri ca pachetele tale vor fi expediate in siguranta.

Impachetarea corecta a produselor

Fiecare bula prezenta pe folie este plina de aer, ceea ce ajuta la protejarea articolului pe care doresti sa-l expediezi. Daca impachetezi produsul astfel incat bulele de aer sa atinga articolul, vei creste probabilitatea ca pachetul sa ajunga la destinatie nedeteriorat. Cu toate acestea, daca impachetezi produsul astfel incat bulele sa fie indreptate spre exterior, atunci vei reduce eficienta foliei cu bule. Ambalajul nu poate amortiza socul in mod adecvat daca bulele nu sunt plasate corect pe articol.

Alegerea dimensiunilor potrivite

Achizitionarea unei folii cu bule de calitate de pe acest site si alegerea produsului potrivit, te ajuta sa expediezi in siguranta articolele fragile si sa economisesti bani. Pungile, tuburile si servetelele din folie cu bule sunt ideale pentru ambalarea produselor de mici dimensiuni. Acestea te ajuta sa folosesti o cantitate exacta de produs de ambalare, fara sa faci risipa. Rolele din folie cu bule sunt potrivite pentru articole de mari dimensiuni. Avantajul acestui tip de produs este ca poti folosi mai multe straturi pentru ambalarea obiectelor fragile, astfel incat sa oferi mai multa protectie in timpul tranzitului si a manipularii brute.

Umplerea intregii cutii

O greseala pe care multi oameni o fac cand vine vorba despre ambalajele de protectie, este sa considere ca produsul va fi in siguranta daca este ambalat intr-un strat subtire de folie cu bule si amplasat intr-o cutie mare. Este important sa folosesti o cutie care sa se potriveasca produsului si ambalajului de protectie, dar care nu lasa prea mult spatiu de miscare. Daca utilizezi o cutie prea mare pentru articolul tau, va trebui sa folosesti bucati de folie de protectie cu bule pentru a umple spatiile goale, pentru a preveni deteriorarea produselor in timpul transportului. Daca utilizezi folia cu bule in mod corect, poti fi sigur ca articolele pe care le livrezi vor ajunge intacte la destinatie de fiecare data si toti clientii tai vor fi multumiti.