Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cat de util este un serviciu de montaj baterii auto la domiciliu in Timisoara?

Cat de util este un serviciu de montaj baterii auto la domiciliu in Timisoara?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Target Web
Vizualizari
574

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Traim intr-un secol in care timpul liber a devenit o resura extrem de importanta, indiferent din ce perspectiva am alege sa privim lucrurile. Astfel ca nu este de mirare faptul ca adesea ne vedem pusi in situatia de a ne da programul normal peste cap, pentru a solutiona alte probleme neprevazute care au aparut. O astfel de situatie spre exemplu este si cea in care bateria masinii se epuizeaza sau se defecteaza in mod spontan. Acest lucru este cu atat mai psoibil acum in timpul sezonului rece, cand temperaturile scazute din exterior pot afecta semnificativ buna functionare a unei baterii auto. In contextul dat, din ce in ce mai multi soferi cauta servicii de montaj al bateriilor auto direct la domiciliu.

Daca pana nu demult, unicele solutii la care soferii puteau recurge in aceasta situatie era aceea de a-si inlocui pe cont propriu bateria masinii sau de a apela la un service autorizat. Adesea insa, bateria masinii cedeaza exact in acele momente in care ne asteptam cel mai putin, astfel ca un serviciu de montaj baterii auto in Timisoara este o solutie mai mult decat perfecta pentru toti soferii timisoreni. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje ale unui astfel de serviciu.

Elimini complet timpul necesar montarii bateriei pe cont propriu

Un prim avantaj notabil al acestui serviciu reiese din faptul ca vei putea elimina complet timpul aferent montarii btaeriei pe cont propriu. Pentru cei priceputi, acest proces poate parea simplu, insa fara a avea cunostinte, inlocuirea bateriei nu doar ca se poate transforma intr-un proces ce ia o multime de timp, insa poate fi chiar periculos. Astfel, prin alegerea acestui serviciu, vei scuti o multime de timp, avand in vedere ca o echipa de experti se va deplasa la locatia specificata in cel mai scurt timp si va inlocui vechea bateria cu una complet noua.

Inlocuire rapida cu produse de calitate

Printre avantajele de care te vei putea bucura nu se numara doar timpul, ci si faptul ca vechea baterie va fi inlocuita rapid cu una noua, perfect compatibila cu modelul de masina pe care il conduci. Calitatea bateriilor auto este un detaliu extrem de important atunci cand se vorbeste despre fiabilitate si in general rezistenta acestoa in timp. Neobat iti garanteaza ca toate bateriile achizitionate sunt originale, astfel ca nu vor exista niciodata probleme de incompatibilitate sau de alta natura. Mai mult decat atat, expertii vor verifica suplimentar si instalatia electrica a masinii, o conditie obligatorie pentru validarea garantiei.

Predarea acumulatorului vechi iti aduce un beneficiu

Totodata, cei de la Neobat, care iti pun la dispozitie acest serviciu extraordinar, vin si cu o oferta greu de trecut cu vederea si anume, un discount suplimentar. Fara a preda acumulatorul vechi, costul serviciului de montaj baterii auto este de 10% din valoarea acumulatorului achizitionat. In situatia in care decizi sa predai companiei vechiul acumulator, aceasta taxa de 10% din valoarea bateriei, nu va mai fi perceputa, ceea ce inseamna ca singurul lucru pe care trebuie sa il platesti este bateria si transportul acesteia.

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro