Timisoara

Catering funerar in Timisoara

Catering funerar in Timisoara

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Restaurant La Rousse
Vizualizari
7244

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Catering funerar in Timisoara

Restaurantul La Rousse organizeaza pomeni si parastase in incinta celor trei Sali ale restaurantului situate pe strada Closca 20, respectiv pe strada Closca nr. 53. Oferim si catering pentru pomeni la adresa clientului atunci cand din motive specifice, acesta doreste ca masa pentru pomana sa se realizeze la adresa specificata de catre acesta.

Pentru pomeni avem diferite meniuri traditionale si mancaruri care se pregatesc pentru acest tip de eveniment, adesea un eveniment incarcat de emotii si trairi ce sunt destinate a pomenii trecerea in nefiinta a celor ce ne-au fost dragi in viata. Restaurantul la Rousse pregateste catering pentru pomeni in Timisoara la cele mai decente preturi, adesea oferind discounturi pentru familiile indurerate, fara a face rabat de la calitate, preparate care sunt menite sa rezoneze cu respectul cuvenit familiilor indoliate.

Pentru catering de pomeni oferim gratuit deplasarea la adresa organizatorilor unde va avea loc evenimentul si vom avea grija ca mancarea sa ajunga la o temperatura potrivita pentru servit atunci cand ajungem la adresa. Daca nu aveti un spatiu amenajat pentru a putea desfasura in conditii rezonabile aceste pomeni, restaurantul va poate pune la dispozitie cele trei Sali, Sali care au o capacitate de 170, 90 respectiv 80 de locuri.

Pentru meniul pregatit pentru pomeni, oferta de catering poate contine de la ciorbe, supe, mancaruri calde, mancaruri la cupor, garnituri, deserturi si cafea ce poate fi livrata la adresa spcificata de catre client. Atentie, nu percepem taxa nici pentru ambalarea mancarurilor si nici transport, considerand ca atat putem si noi sa facem in sprijinul momentelor grele prin care trece intreaga dvs familie.

Am fi tare recunoscatori daca ati putea sa ne transmiteti din timp data la care ati dori sa organizati pomana astfel incat si echipa noastra sa se poata pregati cu cateringul pentru pomana pentru a fi la cel mai inalt nivel de profesionalism in ceea ce priveste servirea dvs.

Putem fi contactati zilnic de luni pana sambata la urmatoarele telefoane: 0744777384, aici puteti sa intrebati colegii nostri despre toate detaliile pe care le urmariti pentru a putea fi la inaltimea cerintelor dvs iar cateringul pentru pomeni sa fie dupa cum vi-ati dorit sa fie in tocmai. Avand in vedere experienta pe care o avem in organizarea de pomeni, puteti sa vorbiti deschis cu colegii nostri care au organizat pomeni si care va pot da exemple legat de specificul cateringului comandat de obicei de clienti la pomana.

Filtre articol

Tip: Oferte