Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Cateva principii pentru alegerea mobilei de dormitor

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1089

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci cand mobilam o casa, suntem tentati sa acordam cea mai mare atentie livingului, acesta fiind camera ”de prezentare”, de primire a oaspetilor. Insa, conform principiilor de wellbeing care ne invata cum sa ne simtim bine, cele mai multe ore ale unei zile le petrecem in dormitor si, cel mai important lucru, acestea trebuie sa fie dedicate recuperarii prin somn, odihnei in general. De aceea, mobilarea dormitorului trebuie sa primeasca o atentie sporita si sa tina seama de o serie de elemente. Sa mai observam ca piata ofera, dar nu ne ajuta sa si alegem. La ce ar trebui sa ne gandim cand alegem mobila dormitor:

- Materia prima sa fie naturala, adica lemnul. De observat ca acest producator ofera mobila dormitor numai din stejar masiv, urmand patru stiluri, adica modern, contemporan, clasic si de arta. Sfat: lemnul masiv ofera produse extrem de solide, cu estetic deosebita si cu durabilitate verificata in timp.

- Dimensiunile pentru mobila dormitor trebuie sa respecte dimensiunile camerei pentru a permite inserarea tuturor pieselor, iar accesul la fiecare dintre acestea sa fie cat mai usor.Sfat: daca nu dispuneti de un dormitor cu o suprafata generoasa, acordati mare atentie dimeniunilor cand alegeti mobila dormitor.

- Stilul intregului ansamblu de mobila dormitor trebuie sa fie corelat nu numai cu suprafata camerei, dar si cu stilul de amenajare al intregului apartament. Sfat: specialistii in decoratiuni interioare recomanda o armonizare generala, o continuitate a stilului de amenajare a casei sau apartamentului pentru a obtine un interior elegant, cald si primitor.

- Lumina naturala si corpurile pentru iluminatul artificial trebuie sa ajute la punerea in valoare a tipului de mobilier ales. Designerii recomanda evitarea unor nuante inchise in camere slab luminate natural sau artificial. Sfat: mobila dormitorde nuanta inchisapoate fi mai eleganta, dar necesita un spatiu mai amplu, cu o lumina naturala generoasa. In orice situatie, iluminatul artificial poate completa in mod subtil si rafinat intregul ansamblu, prin alegerea unor corpuri de iluminat bine proportionate si eficiente ca luminozitate.

- Piesele care alcatuiesc un ansamblu de mobila dormitor trebuie sa fie alese si pozitionate pentru a putea raspunde in totalitate destinatiei lor: patul pentru a asigura odihna, iar piesele pentru depozitarea hainelor sa fie accesibile. Sfat: echilibrul si buna masura ne pot salva de greseli grave atunci cand alegem o mobila dormitor. Se recomanda evitarea pieselor supradimensionate, oricat de mult ne-am dori o mobila dormitor stil. O buna odihna nu se poate obtine intr-o camera sufocata de piese de mobilier.

Pentru toate aceste probleme, firma RONEX are capacitatea tehnica si umana de a oferi piese de mobilier fabricate numai din lemn masiv de esenta tare sau moale. RONEX valorifica talentul si maiestria mesterilor cu o experienta de peste 15 ani in realizarea corpurilor de mobilier.

Folosirea tehnologiilor moderne impreuna cu o materie prima de exceptie, au ca rezultat obtinerea unor ansamble de mobila dormitor de o calitate deosebita. Sa reamintim ca acestea se pot incadra in patru categorii estetice, respectiv mobila dormitor de tip modern, contemporan, clasic si de arta, caracterizate prin calitate, traditie si eleganta.

https://www.ronexprod.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro