Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cauți telefoane Xiaomi second hand de vanzare? Le găsești la Yzzy

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
365

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Trendurile se schimbă de la o zi la alta. Mereu apar noi modele de telefoane pe piață. Să ții pasul cu moda pare să fie costisitor pentru bugetul tău dacă în fiecare sezon vrei să achiziționezi noul telefon apărut. Ce ai spune dacă ai afla că există posibilitatea de a te bucura de un telefon nou, exact când îți dorești, la un preț mult mai mic? Da, se poate! Cumpără telefoane second hand ca noi de pe Yzzy.ro

Telefoane second hand ca noi

Yzzy îți pune la dispoziție telefoane second hand în stare de funcționare excelentă. Oricare este marca ta preferată, ai toate șansele să o găsești aici. Aici există în stoc telefoane Xiaomi second hand de vanzare, iPhone, Samsung și multe altele. Alege modelul dorit de tine și bucură-te de beneficiile unui telefon second hand ca nou! Toate telefoanele sunt în perfectă stare de funcționare.

Experții Yzzy garantează pentru calitatea telefoanelor

Toate telefoanele pe care le găsești pe site sunt testate și verificate amănunțit. Experții Yzzy s-au ocupat de tot. Din punct de vedere tehnic, telefoanele pot fi verificate chiar de tine. Există un cod - codul IMEI - pe care fiecare telefon îl are. Acesta afișează informații foarte importante. Cu ajutorul său poți afla dacă telefonul a fost declarat furat. Poți face asta și cu telefonul tău actual.

Fiecare produs vândut de Yzzy are specificațiile prezentate în pagină. Potențialii cumpărători pot vedea toate detaliile referitoare la starea de funcționare și la aspectul telefonului. Experții Yzzy garantează că majoritatea produselor întrunesc peste 30 de criterii care atestă că telefoanele sunt în stare perfectă de funcționare.

În dreptul fiecărui produs este specificat dacă acesta este ca nou, foarte bun, bun sau acceptabil. Asta te va ajuta să iei decizia corectă. Nu uita că în joc sunt și banii tăi. Un avantaj major al unui telefon second hand este prețul mult mai mic decât al unuia nou. Asta nu înseamnă că prin economie trebuie să renunți la calitate!

Cumpără și vinde rapid și ușor

Este ușor să cumperi un telefon second hand, dar la fel de ușor este și să vinzi unul. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai șters toate datele personale, că ai resetat din fabrică telefonul și că ai îndepărtat folia de protecție, cartela și cardul. Ultimul pas este să împachetezi într-un mod cât mai sigur telefonul și să îl predai curierului.

După ce acesta ajunge la Yzzy, va fi verificat în detaliu, iar dacă evaluarea ta a fost corectă primești exact cât a fost oferta estimată. Dacă în schimb ai fost prea subiectiv îți va fi oferit un preț final. În acest moment decizia stă în mâinile tale. Poți accepta oferta sau o poți refuza, fără probleme.

Cumpără un telefon second hand ca nou de pe site-ul yzzy.ro. Ai de ales dintre zeci de modele disponibile pentru a-ți reînnoi telefonul. Te vei bucura de un telefon mult mai ieftin care îți oferă aceleași beneficii ca unul nou. Nu mai sta pe gânduri, plasează o comandă!

Contact:
contact@yzzy.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro