Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Cazare de weekend in Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Hotel Ramina
Vizualizari
5208

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Hotel Ramina - cazare de weekend in Timisoara
Hotel Ramina va propune cazare de weekend in Timisoara cu facilitati moderne, parcare proprie si la numai 5 minute de aeroport.
La parterul imobilului se afla un restaurant cu o capacitate de peste 100 de persoane, avand si o terasa interioara, unde se poate servi masa sau sta la o limonada racoritoare in timpul cald.
Hotelul dispune de 40 de locuri de cazare, in format de camere single, double, apartament de lux, dotate cu telefon, internet Wi-Fi, LCD-TV, seif, minibar restaurant cu o capacitate de 130 locuri. Aceste camere au o arhitectura diferentiata, sunt silentioase si confortabile, dispunand de dotari noi, moderne, inclusiv aer conditionat, conform standardelor de trei stele.
Hotel Ramina de 3 stele realizat intr-un stil arhitectural cubist, se remarca printr-un stil rafinat, modern si prin finisaje de cea mai buna calitate. De cum pasesti in hotel, te intampina o atmosfera eleganta. Receptia este realizata in stilul modern in culori calde de la crem, la galben si auriu.

tags: cazare weekend Timisoara

Filtre

Oferte: Inchiriere

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro