Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Cazarea în regim hotelier - o opțiune excelentă pentru turiști

Cazarea în regim hotelier - o opțiune excelentă pentru turiști

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
789

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Apartamentele în regim hotelier au devenit o opțiune practică pentru călătorii care trebuie să înnopteze într-un anumit loc. Indiferent dacă călătorești cu prietenii, cu colegii, cu cei dragi sau cu familia, alegerea unui astfel de apartament care se închiriază în regim hoteliereste o opțiune excelentă.

Astăzi, tot mai mulți oameni, în special turiștii, preferă să rămână în astfel de cazări în loc de camere de hotel costisitoare. Asta pentru că apartamentele închiriate au diferite beneficii de oferit cum ar fi:

Apartamentele sunt complet mobilate și utilate


Atunci când călătorești, ultimul lucru pe care îl dorești este să transporți aproape totul din casa ta pentru a te simți confortabil. Unul dintre cele mai bune lucruri în legătură cu apartamentele în regim hotelier este că acestea sunt complet mobilate. Ele sunt dotate cu aparate și facilități majore utile în timpul sejurului. Te poți aștepta să găsești televizor, telefon, frigider, mașină de spălat, uscător de păr, minibar și la alte obiecte utile de care poți avea nevoie.

Apartamentele sunt mai puțin costisitoare decât camerele de hotel

Majoritatea oamenilor au impresia că singura cazare disponibilă atunci când călătoresc este o cameră de hotel. Cu toate acestea, hotelurile tind să fie destul de scumpe. Deci, de ce să optezi pentru un hotel în timp ce poți obține aceleași servicii de care ai nevoie, plus un grad mai mare de intimitate? O caracteristică importantă a acestui tip de cazare este accesibilitatea. Atunci când cauți prețuri accesibile, un apartament este o opțiune excelentă.

Te poți simți ca acasă


Șederea într-un apartament poate fi asemănătoare cu șederea în propria casă. Aici poți simți confortul și intimitatea pe care le dorești.

Găsirea apartamentelor în regim hotelier online


Datorită inovației în tehnologie, totul a devenit mai ușor și mai rapid. Poți găsi cu ușurință apartamente în regim hotelier oriunde, chiar și în Suceava, dacă dorești. Există numeroși furnizori de astfel de cazări, iar sarcina ta este de a găsi cea mai fiabilă soluție.

Două opțiuni de cazare în regim hotelier în orașul Suceava sunt reprezentate de proprietățile Max Family și anume:

  • Apartamentul Max Family 1

Acest apartament se poate închiria cu prețul de 200 lei/ noapte dacă se optează pentru cazare de până la 10 nopți, cu 180 lei/ noapte dacă se doresc între 10 și 19 nopți de cazare și cu 160 lei/noapte dacă se optează pentru o perioadă mai mare de 20 de nopți de cazare. În plus, unitatea are o promoție valabilă care constă în 5 nopți de cazare + 1 gratis inclusiv cumulate, nu consecutive. Acest apartament dispune de un living open space cu bucătăria, de un dormitor cu pat matrimonial, de loc de servit masa și de baie. El este amplasat la ieșirea din Suceava, într-o zonă rezidențială, în Sfântu Ilie.

  • Garsoniera Max Family 2

Această unitate se poate închiria la prețul de 180 lei/ noapte dacă se optează pentru cazare de până la 10 nopți și cu 160 lei/ noapte dacă se doresc mai mult de 10 nopți de cazare. Aceeași promoție este valabilă și anume 5 nopți de cazare + 1 gratis inclusiv cumulate, nu consecutive. Garsoniera este situată în Suceava, în preajma hypermarket-ului Metro, la ieșire din oraș spre Fălticeni.

Nu există nici o îndoială că alegerea apartamentelor în regim hotelier este o alegere excelentă, mai ales atunci când călătorești cu prietenii și cu cei dragi. Află mai multe detalii despre cele două unități de cazare prezentate mai sus.

Filtre

Destinatii oferite: Romania
Servicii: Inchiriere

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii