Timisoara

Ce avantaje urmărești să obții prin colaborarea cu un agent imobiliar, când vrei să vinzi o proprietate?

Ce avantaje urmărești să obții prin colaborarea cu un agent imobiliar, când vrei să vinzi o proprietate?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Piața imobiliarelor necesită informare complexă, vânzarea unui imobil putând fi o adevărată provocare în lipsa cunoștințelor și a ajutorului unui specialist. Tocmai de aceea, colaborarea cu o agenție imobiliară este varianta preferată a tot mai multor proprietari interesați de vânzarea unui imobil.

Proprietarii au tendința de a-și supraestima imobilele sau chiar de a accepta un preț prea mic tocmai pentru a încheia cât mai repede tranzacția, din diferite considerente: fie au nevoie să vândă urgent imobilul, fie au impresia greșită că nu pot obține un preț mai bun. În oricare dintre aceste situații, colaborarea cu profesioniștii din cadrul unei agenți imobiliare aduce mai multe avantaje proprietarilor de imobile care sunt interesați de vânzarea acestora în timp util.

Obiectivul agenției Imobilis.ro este de a facilita și de a accelera procesul de vânzare a unui imobil. Echipa de profesioniști utilizează toate instrumentele și mijloace pentru a atrage atenția potențialilor cumpărători și pentru a le oferi acestora toate detaliile care i-ar putea interesa cu privire la imobilul aflat la vânzare. Agentul imobiliar îl asistă pe proprietar inclusiv la semnarea contractului de vânzare-cumpărare a imobilului.

Agenții imobiliari cunosc piața și au experiență solidă în vânzarea de imobile
Pentru a avea succes în vânzarea unui imobil, este necesară cunoașterea pieței imobiliare și a ofertelor de vânzare. Un agent imobiliar este expert în cercetare și prospectare, având cunoștințele și experiența necesare pentru a evalua corect un imobil și pentru a propune cel mai avantajos preț pentru proprietar.

Evaluarea corectă a proprietății este un pas important în cadrul procesului de vânzare a unui imobil și există mai mulți factori care se iau în calcul atunci când se stabilește valoarea acestuia (zona, suprafața, etc.) Fără experiență, evaluarea obiectivă și corectă a unui imobil devine automai mai dificilă, iar o evaluare incorectă nu face decât să îngreuneze găsirea unui cumpărător interesat.

Promovarea imobilului revine în responsabilitatea agentului imobiliar
Atunci când o persoană alege să își vândă imobilul prin intermediul unei colaborări cu o agenție, precum Imobilis, promovarea acestuia nu mai reprezintă o grijă în plus. Agenții imobiliari sunt cei care se ocupă de alegerea celor mai bune fotografii și de conceperea celei mai potrivite descrieri pentru imobilul care urmează să fie pus la vânzare.

Prin experiență, agenții imobiliari știu cum să pună în valoare detalii care unui necunoscător i-ar putea părea nesemnificative. În momentul vânzării unui imobil, fiecare detaliu contează, iar agenții imobiliari sunt persoanele care dețin cunoștințele și instrumentele necesare pentru a scoate în evidență aceste aspecte care pot uneori să influențeze considerabil prețul unui apartament. Inclusiv fotografiile sunt realizate în așa fel încât să atragă atenția și să stârnească interesul potențialilor cumpărător.

Agenția imobiliară acționează în interesul clientului
În concluzie, colaborarea cu Imobilis poate fi cea mai bună alegere pentru proprietarii care vor să vândă un imobil în timp util și care vor să obțină un preț avantajos, în urma evaluării și promovării imobilului.