Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Ce beneficii are boxul ca sport pentru copii?

Ce beneficii are boxul ca sport pentru copii?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Apartine de
SEO Power
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Sportul este o activitate care trebuie realizata de orice persoana, indiferent de varsta. S-a observa faptul ca cei care obisnuiesc sa intretina astfel de activitati au capatat o coordonare si o disciplina personala mult mai buna, dar si o stare generala de sanatate imbunatatita.

Boxul este un sport popular printre adulti, multi considerand ca acest sport nu este foarte potrivit pentru copii, insa acesta prezinta anumite avantaje pe care trebuie sa le luati in considerare. Alaturi de profesionisti, acestia isi vor dezvolta anumite abilitati necesare pentru viitor si vor avea oportunitatea de a-si mentine sanatatea la un nivel optim, dezvoltandu-se intr-un mod corespunzator.

Avantajele boxului pentru copii


Boxul este considerat de multi ca fiind un sport violent, insa atunci cand este practicat intr-un mediu sigur si controlat s-a dovedit faptul ca acesta este foarte benefic pentru copii, avand oportunitatea de a se dezvolta nu doar fizic, ci si mental, reusind intr-un final sa isi creasca stima de sine, sa invete cum sa isi gestioneze gandurile si emotiile pentru a rezista mai bine sub presiune si asa mai departe.

- Disciplina – unul dintre cele mai esentiale beneficii ale boxului este acela ca poate cultiva inca de la o varsta frageda disciplina unui copil. Orice persoana are nevoie de aceasta abilitate pentru a reusi sa se organizeze eficient, dar si sa se poata dezvolta din punct de vedere personal si profesional de-a lungul vietii.
- Coordonare si forta – aceste calitati sunt benefice oricarui copil mai ales in perioada de crestere, iar alaturi de antrenamentele de box le vor putea dezvolta mult mai bine in comparatie cu alte sporturi pentru copii.
- Lucrul in echipa – respectul fata de alte persoane si adversari este o calitate care se poate dobandi intr-o sala de box alaturi de profesionisti, reusind in acest fel sa capete abilitati foarte bune de comunicare sociala.
- Educatie – pe langa antrenamentele fizice, acestia vor fi incurajati de antrenori sa devina din ce in ce mai buni atat in sportul practicat, cat si la scoala, deoarece dorinta de a castiga, cultivata in sala, se va intinde si asupra activitatilor scolare, lucru ce ii va impinge sa dedice mai mult timp studiilor.

Daca te intereseaza, multe stiri din sport vezi pe stirisportive.ro


Este esential ca un copil sa invete si sa incerce cat mai multe lucruri noi pentru a-si dezvolta gandirea, dar si perspectiva asupra vietii, fiind elemente necesare pentru a gestiona anumite situatii atat din sala de sport, cat si din viata de zi cu zi. Cu ajutorul unui sport precum boxul, acesta va putea face fata mai bine stresului cotidian si al posibilelor evenimente mai putin placute care cu siguranta le va intampina pe parcursul vietii fie la job, scoala sau pe plan personal.

Pentru mai multe stiri din sport vezi pe stirisportive.ro, dar si alte informatii utile cu privire la noutati, avand mereu acces la noi surse sigure.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/