Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Ce beneficii oferă o asigurare pentru bilete la evenimente

Ce beneficii oferă o asigurare pentru bilete la evenimente

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Apartine de
Oblyo Digital Agency
Vizualizari
566

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Îți planifici cu atenție serile și weekendurile, alegând cu grijă evenimentele la care vrei să participi. Cu toate acestea, viața are tendința de a ne arunca provocări neprevăzute chiar și în cele mai neașteptate momente. Ești gata să te aventurezi la un concert sau la un meci de fotbal, dar întâmpini un obstacol neprevăzut care îți pune planurile în pericol. Aici intervine importanța asigurării pentru bilete la evenimente.

Bucură-te de evenimente fără griji cu Eurolife FFH


Cu asigurarea „En-Garde” de la Eurolife FFH, poți să te bucuri de evenimentele tale preferate cu mintea liniștită. Această asigurare bilete este primul pas către distracție și experiențe memorabile fără ca nimic să-ți stea în cale. Indiferent de tipul de eveniment, fie că este un concert, un spectacol de teatru sau un meci, ai acoperire pentru o gamă largă de situații neprevăzute.

În plus, ca să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului la care vrei să participi fără să-ți faci griji în legătură cu siguranța și securitatea casei tale, îți oferim asigurări de locuință „Locul tău. Casa ta”, pe care le poți personaliza după nevoile tale. Poți pleca liniștit la evenimentele tale preferate știind că locuința ta este protejată împotriva unor incidente neprevăzute care ar putea afecta bunurile și confortul din interiorul ei. Ai acoperire pentru situații precum incendii, cutremure, furturi și avarii cauzate de vecini, ceea ce îți oferă un sentiment de siguranță și liniște chiar și atunci când ești departe de casă. De asemenea, în cazul unor avarii la instalațiile interioare, Eurolife FFH se angajează ca un specialist să intervină rapid, în maximum 4 ore, pentru a opri avaria și a evalua pagubele.

Beneficiile asigurării pentru bilete la evenimente


Această asigurare îți oferă o paletă completă de beneficii pentru a face față oricărei situații neplăcute care ar putea împiedica participarea la evenimentul pentru care ai cumpărat bilet. Printre aceste riscuri se numără:

  • Îmbolnăvire: În cazul unor situații medicale neprevăzute care îți pot împiedica participarea la eveniment, cum ar fi spitalizarea sau tratamentul medical de urgență, asigurarea îți oferă protecție financiară.
  • Evenimente familiale neprevăzute: Ai acoperire în cazul unor evenimente importante din viața ta personală, cum ar fi nașterea unui copil sau decesul unui membru al familiei.
  • Cauze materiale: Te bucuri de protecție împotriva unor evenimente materiale precum incendii, inundații sau alte daune grave care ar putea să-ți împiedice participarea la eveniment.
  • Alte incidente neprevăzute: Asigurarea acoperă și alte situații neprevăzute, cum ar fi furtul biletului, grevele în transportul public sau defecțiunile vehiculului în drum spre eveniment.

Este important de menționat că asigurarea „En-Garde” poate fi contractată pentru evenimente desfășurate pe teritoriul României, garantându-ți o experiență fără griji în timpul participării la evenimentele tale preferate.

Cu asigurarea pentru bilete la evenimente de la Eurolife FFH, poți să te bucuri de momente de neuitat fără teama de a întâmpina obstacole neprevăzute. Planifică-ți serile și weekendurile în siguranță, știind că ești acoperit în cazul unor situații neprevăzute.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro