Timisoara

Ce cadouri să le cumperi celor dragi? Iată câteva idei care sigur vor fi apreciate

Ce cadouri să le cumperi celor dragi? Iată câteva idei care sigur vor fi apreciate

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea celui mai inspirat cadou pentru rude sau prieteni poate fi deseori o misiune aparent imposibilă. Trebuie să avem grijă ca nu cumva să oferim ceva nepotrivit sau un obiect pe care îl au deja, încercând totodată să fim cât mai originali și creativi.

Desigur, cadoul trebuie să fie ales în funcție de personalitatea și preferințele persoanei care îl va primi, dar există câteva idei pe care le poți folosi și tu, pentru că vor fi apreciate chiar și de către cei mai pretențioși. Iată care sunt propunerile noastre.

1. Voucher sau abonament pentru o activitate preferată

Dacă știi ce anume îi place persoanei dragi, este foarte ușor să-i oferi drept cadou o experiență inedită, în locul unui obiect. Cu siguranță va fi încântată gestul tău și de faptul că ai ținut cont de preferințele și gusturile sale! Astfel, îi poți oferi un voucher sau un abonament cadou, care să-i ofere acces la anumite servicii care îi vor face plăcere. Spre exemplu, îi poți cumpăra câteva ședințe pentru:

  • Un bazin de înot
  • Un salon spa sau un salon de cosmetică
  • Masaj de relaxare
  • O sală de fitness/ aerobic/pilates.

Tot din categoria experiențelor inedite, poți oferi cadou și una dintre următoarele variante, dacă par potrivite cu pasiunile sărbătoritului:

  • Un salt cu parașuta, în tandem cu un instructor
  • O aventură la un escape room
  • Acces într-un parc de distracții
  • Câteva ore de echitație.

2. Cărți

Mergi aproape la sigur dacă oferi cadou câteva cărți. Evident, ar fi bine să afli mai întâi ce fel de lecturi preferă persoana dragă (dezvoltare personală, romane de dragoste/polițiste/fantasy etc) sau care sunt autorii săi preferați. Ține cont că e foarte posibil ca o carte care ți-a plăcut ție foarte mult să nu fie deloc pe placul altcuiva.

De aceea, rezervă-ți puțin timp ca să mergi prin librării și să cauți cele mai noi titluri în beletristică sau cărți de nonficțiune, în funcție de preferințele sărbătoritului. Tot în librării poți găsi albume de artă, biografii sau memorii scrise de personalitățile momentului. Spre exemplu, poți oferi cadou autobiografia actorului sau cântărețului preferat. Asigură-te însă, mai întâi, că nu are deja acel volum!

3. Cadouri personalizate

La mare căutare în ultimii ani, cadourile personalizate sunt o idee foarte bună, care aproape sigur va fi apreciată, dacă dai dovadă de creativitate și de simțul umorului. Asta nu este însă deloc ușor de realizat, de aceea îți sugerăm în continuare câteva variante. Poți oferi cadou o cană sau un tricou cu o fotografie sau cu un mesaj amuzant scris de tine. De asemenea, există și cadouri care pot fi alese în funcție de o anumită pasiune sau hobby.

Astfel, dacă sărbătoritul iubește foarte mult muzica, îi poți oferi cadou ceva simbolic, dar legat de această activitate: o cană cu model de chitară sau un ceas de perete cu forma unui instrument muzical. Pentru pasionații de mașini, găsești ceasuri cu model de bord de mașină sau vitezometru. Asta ca să le amintești să nu calce niciodată prea tare pedala de accelerație.

Evident, cei care adoră să petreacă mult timp în bucătărie se vor bucura să primească diferite accesorii personalizate special pentru ei. Solnițele, farfuriile, fața de masă și șorțul de bucătărie pot fi și ele imprimate cu diferite mesaje sau imagini.

Indiferent ce vei alege, nu te grăbi și gândește-te bine dacă ai găsit cel mai potrivit cadou pentru persoana dragă. Nu uita că respectivul cadou trebuie să îi placă ei, nu ție și nu ezita să cumperi lucruri pe care tu nu le-ai folosi niciodată, dar care i-ar aduce o mare bucurie sărbătoritului.

Sursa foto: unsplash.com/photos/IPx7J1n_xUc