Timisoara

Ce condiţii trebuie să îndeplinească o uniformă medicală bună

Ce condiţii trebuie să îndeplinească o uniformă medicală bună

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
409

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Angajaţii din domeniul medical trebuie să poarte uniforme specifice sectorului în care îşi desfăşoară activitatea, care să îi protejeze de virusurile şi bacteriile cu care intră în contact în momentul în care tratează pacienţii. Este o certitudine cămajoritatea personalului medical se orientează către uniforme medicale moderne, flexibile şi foarte eficiente din punctul de vedere al siguranţei sanitare.

3 caracteristici care fac diferenţa între o uniformă medicală de calitate şi altele care nu au acest atribut

Uniformele medicale trebuie să fie confortabile

După cum se ştie, activitatea medicală este una solicitantă, iar personalul trebuie să desfăşoare diverse activităţi timp de mai multe ore pe zi. De aceea, uniforma sau halatul trebuie să asigure tot confortul, astfel încât angajaţii din sistemul sanitar să fie ajutaţi în demersul lor şi nu împiedicaţi. Uniformele rigide şi grele sunt de evitat în acest domeniu. De astfel, o condiţie obligatorie pentru producători ar trebui să fie aceea de a opta pentru materiale uşoare care să permită mişcarea braţelor, a trunchiului şi a picioarelor fără un efort suplimentar.

Uniformele medicale trebuie să ofere siguranţă din punct de vedere sanitar

Personalul medical este cel mai expus agenţilor patogeni, având în vedere că intră în contact tot timpul cu pacienţi cu diverse boli. Atât cadrele medicale, cât şi cei din jur pot fi supuși unui risc, dacă virusurile sau bacteriile se răspândesc. Prin urmare, materialul din care se fabrică uniformele medicale trebuie să fie tratat antimicrobian pentru a împiedica contactarea agentilor patogeni.

Uniformele medicale necesită un aspect plăcut

În domeniul medical şi aspectul contează. În special în unităţile în care se lucrează cu copii este foarte important că uniforma să fie una colorată, veselă, pentru a-i ajuta pe micuţi să se destindă şi să capete mai multă încredere în personalul medical. Bifând caracteristicile menţionate anterior, uniformele medicale ajung să aibă o calitate superioară.

Ce soluţii de achiziţie a uniformelor stau la îndemâna cadrelor medicale

Magazinele online de profil sunt surse bune de uniforme medicale. Un exemplu elocvent este site-ul Tesamedical.ro. În oferta magazinului online au fost incluse uniforme WonderWink, acestea remarcându-se printr-o calitate superioară şi un preţ accesibil. Sunt elegante, durabile, realizate din ţesături de o foarte bună calitate şi prevăzute cu mai multe buzunare, sisteme de prindere pentru accesorii şi slot-uri pentru carduri, care le susţin funcţionalitatea.

Magazinul vinde atât uniforme pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Se pot cumpăra separat bluze, pantaloni sau fuste. Combinezoanele şi halatele medicale oferă, de asemenea, confort celor care le poartă – halatele din polar, de exemplu, sunt minunate în timpul iernii.

Pe lângă uniforme, în magazin se comercializează şi tehnică medicală performantă. De astfel, un reprezentat al firmei spune:Am pornit acest proiect din dorința de a aduce inovație în stilul de magazin de tehnică medicală. Facem acest lucru cu pasiune de mulți ani, iar prețurile competitive și produsele de calitate sunt blazonul nostru. Vizitați-ne cu orice problemă în domeniu și ne străduim să vă oferim opțiunile cele mai bune. Vă așteptăm și să vă simțiți mai bine!”