Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Ce cred cetățenii din Republica Moldova despre împrumuturile online?

Ce cred cetățenii din Republica Moldova despre împrumuturile online?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
734

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vrei să afli care este scopul pentru care se împrumută moldovenii? Descoperă pe ce își cheltuie banii împrumutați și cum poți obține un credit iute.

Cetățenii Republicii Moldova sunt interesați de obținerea unui împrumut online, în special de cele care le oferă posibilitatea de a-și rezolva diversele probleme cu maximă rapiditate. Grație caracteristicilor prezentate de către aceste credite, moldovenii au accesat numai în primele trei luni ale anului 2018 împrumuturi în valoare de peste 4, 88 miliarde Lei. Este cât se poate de clar faptul că mulți dintre moldoveni sunt interesați de accesarea acestui tip de creditare datorită simplității modului de obținere a banilor și a rapidității cu care se obțin creditele nebancare.

Care sunt principalele nevoi pentru care moldovenii solicită un împrumut online?


Se poate constata o creștere a nivelului de interes pe segmentul împrumuturilor cu valori cuprinse între 1000 și 12000 Lei. Foarte accesate au fost creditele cu dobândă de 0%, în special cele care oferă sume mai mari, de aproximativ 5500 Lei. Avantajul de a nu plăti niciun fel de dobândă în momentul în care creditul este rambursat corespunzător (fără să se depășească termenul inițial) îi atrage pe cei care au nevoie de bani.

Un alt tip de nevoie pentru care cetățenii moldoveni apelează la împrumuturile nebacare este cel pentru procurarea de diverse dispozitive electronice sau pentru electrocasnice. Astfel, împrumuturile de consum oferite de către bănci în anii anteriori au acum un corespondent în zona împrumuturilor online. Diferența între cele două tipuri de credite este dată de faptul că un împrumut nebancar online se poate obține în maxim 20 de minute, în timp ce pentru un credit de consum de la banca trebuie să aștepți câteva zile. În acest fel, cu banii împrumutați rapid te poți bucura imediat de acele articole care se află la promoție pe termen scurt, de exemplu.

Cheltuielile pentru repararea mașinii sau a locuinței, pentru plata unor taxe sau pentru studii ori pentru diverse costuri legate de plata unor avansuri pentru reținerea unui restaurant în vederea nunții sau a botezului sunt un alt tip de nevoie a moldovenilor. Aceștia aplică cu rapiditate pe site-urile online cu bani împrumut și îi obțin oriunde au nevoie, indiferent de localitatea în care trăiesc. Mai mult decât atât, o persoană care rambursează la timp creditul online accesat va beneficia de diverse avantaje ulterior, atunci când va împrumuta bani din nou.

Ce cred moldovenii despre creditele online?


Faptul că există o cerere atât de mare din parte cetățenilor moldoveni, cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani, spune foarte multe despre părerea acestora în legătură cu împrumuturile online. Este o piață care se pliază pe cerere, iar aceasta a fost tot timpul la un nivel ridicat, tocmai pentru că oamenilor li se oferă posibilitatea de a obține bani mult mai ușor decât de la o bancă.

Iar profitul înregistrat de multe dintre companiile de tip ifn din Moldova sunt o dovadă incontestabilă a numărului foarte mare de solicitări, venit din partea moldovenilor. Poți obține un credit iute dacă ai între 18 și 70 de ani, ești cetățean moldovean, ai venituri încasate regulat și ai nevoie de bani împrumut! Așa că, dacă te încadrezi în acest profil, banii de care ai nevoie te așteaptă să-i obții printr-un împrumut online cu aprobare pe loc!