Timisoara

Ce este Corneoterapia Client Platina

Ce este Corneoterapia

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
72

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Dermaviduals Romania va invita sa descoperiti alaturi de noi universul Corneoterapiei. Suntem de pe acum fericiti sa va impartasim metodele Corneoterapiei ca stiinta a viitorului.

Corneoterapia este o metodologie de tratare progresiva si inovatoare a pileii, unde principiul de baza este corectarea, refacerea si ingrijirea Stratului Cornos, pastrarea lui in stare cat mai naturala. Corneoterapia se bazează pe înțelegerea detaliată, individuală și pe analiza naturii stratului cornos.

Corneoterapia nu are contraindicatii, scopul ei este sa mentina functia de protectie a pileii si tratamentele corneoterapeutice personalizate sa fie utilizate cu succes pentru prevenirea imbatranirii pielii, tratamentul bolilor si afectiunilor pielii impreuna cu tratamentul medical, corectarea modificarilor legate de varstâ impreuna cu metode intensive de cosmetologie (peeling, mezoterapie, microdermoabraziune, electostimulare dermapen RF fractionat, laser fractionat).

Bineinteles ca trebuie folosite produse si preparate corneoterapeutice, care ofera practicienilor posibilitatea de a crea tratamente si preparate personalizate. Acestea sunt produse cu baze moderne, cum ar fi structurile lamelare si alte bistraturi fiziologice si nano dispersiile, mai pe scurt compozitia si structura lor este asemanatoare pielii. In prezent cunoatem doar un brand care ofera produse care coerspund principiilor Corneoterapiei si anume DERMAVIDUALS. Prin urmare, preparatele corneoterapeutice sunt produse dermatocosmetice fara emulgatori, conservanti, ingrediente ocluzive, perturbatori endocrini, parfumuri, chelatori nebiodegradabili substante nocive ascunse.

Corneoterapia își propune să furnizeze Stratului Cornos substanțele care îi lipsesc. Acest principiu este denumit principiul „de la exterior spre interior”, ceea ce înseamnă că efectul „interior” reparator este realizat prin aplicarea în „exterior” a unui preparat corneoterapeutic. Corneoterapia conduce, prin urmare, la o refacere eficientă și, pe termen lung a Startului Cornos si la o barieră cutanată sănătoasă, fără efecte secundare.

Deoarece corneoterapia trebuie efectuată individual, adică tratamentul trebuie să fie adaptat cu exactitate la starea pielii, aceasta necesită nu numai o înțelegere precisă a structurii și funcției stratului cornos, ci și cunoașterea generală a bolilor de piele. În plus, ar trebui să fie disponibile și aplicate proceduri de diagnosticare și de tratare a disfuncțiilor stratului cornos. Poate fi utilizată fie de dermatologi, fie de cosmeticieni sau esteticieni, cu pregătire suplimentară în corneoterapie. Astfel de practicieni sunt denumiți corneoterapeuți.

Promotori de frunte, la nivel internațional, în formarea corneoterapeuților și înființarea acestei discipline sunt Florence Barrett-Hill (din Auckland, Noua Zeelandă) și „Asociația Internațională de Corneoterapie Aplicată’’ precum si fondatorul acesteia KOKO KOSMETIC Germania. KOKO KOSMETIC Germania producatorul gamei de dermatocosmetice DERMAVIDUALS si partenerul lui DERMAVIDUALS ROMANIA, formeaza prin cursuri de specialitate corneoterapeuti si se adreseaza tuturor celor care vor sa aplice cu succes metodele Cornepterapiei moderne. Inscrierile se pot face pe pagina web office@dermaviduals sau la telefon 0743072670 si 0722295398

Salon Dermocenter

Strada Ciprian Porumbescu, nr, 107, Timisoara
0743072670
https://www.dermaviduals.ro/corneoterapeut/