Timisoara

Ce este Eternal Rose?

Ce este Eternal Rose?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Eternal Rose este un trandafir real care poate rezista până la 1 an, uneori și mai mult, fiind un cadou ideal pentru persoana iubită.

Trandafirii eterni vin într-o cutie special concepută pentru a permite ca aceștia să aibă o durată de viață lungă, dar ei trebuie întreținuți pentru a profita la maximum de ei. Majoritatea femeilor iubesc florile și mai ales trandafirii, iar dacă partenerul de viață nu a primit niciodată un astfel de cadou, cu siguranță vei reuși să o impresionezi dacă te vei decide să îi cumperi unul.

Preț

Într-adevăr, ei sunt destul de scumpi comparativ cu alte flori, dar ține minte că ei au o durată de viață de aproximativ 1 an. Sunt anumite persoane care vor doar să aducă un zâmbet și un sentiment de bucurie în viața partenerei, iar banii nu reprezintă o problemă sau cel puțin nu sunt un impediment pentru a își demonstra afecțiunea. Ține minte că pentru a profita de ei timp de un an, va trebui să urmezi niște sfaturi importante. Vom discuta in rândurile care urmează despre cum să îi întreții.

Cum să ai grijă de trandafirii eterni

  • Să nu îi uzi niciodată, deoarece vei strica echilibrul perfect de substanțe cu care a fost tratat;
  • Nu îi ține în apropierea unui geam. Este important ca trandafirii să nu fie expuși direct la soare;
  • Încearcă să îi păstrezi la temperatura camerei;
  • Dacă s-a depus praf pe trandafiri, fii cât se poate de delicat atunci când îi cureți;
  • Nu acoperi trandafirii, lasă-i să respire;
  • Să nu scoți trandafirii din cutie; aceasta a fost special creată pentru a asigura o durată de viață lungă.

De ce să oferim ca și cadou o cutie de trandafiri eterni

În primul rând, este un gest romantic extrem. Atunci când îi oferi unei persoane un set de trandafiri eterni, înseamnă că îi arăți că sentimentele tale sunt eterne în privința ei. Nu cred că există un gest mai romantic decât un cadou cu trandafiri eterni.

Așa cum bine știi, mai ales într-o relație de lungă durată, pasiunea și romantismul sunt aspecte esențiale pentru menținerea unei stări de spirit și a unui ambient plăcut. În plus, cu trandafirii eterni îți exprimi angajamentul, e un mod de a spune că iubirea pentru persoana respectivă nu va muri niciodată. Mai mult decât atât, un trandafir proaspăt se va usca în doar câteva zile, dar cu un astfel de set special, îi vei aduce aminte zilnic partenerei, pentru o perioadă lungă de timp, că îți pasă și ai face orice pentru ea.