Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Ce este numărul VIN?

Ce este numărul VIN?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Vizualizari
526

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te pregăteşti să cumperi o maşină rulată? Însemna că ai nimerit perfect, pentru că în rândurile următoare ne-am propus să scriem câteva cuvinte despre numărul VIN.

Ce este? De ce este important şi unde se afla acesta. Conform statisticilor un număr mare de vehicule-rulate nu sunt ceea ce par a fii. Multe dintre mașinile rulate comercializate în România sunt implicate în accidente grave în țările din vestul Europei, sunt achiziţionate de samsari, cosmetizate şi vândute românilor pe bani grei. Ce este grav ca astfel de vehicule sunt investiţii neinspirate şi pun viaţa pasagerilor şi a participanţilor la trafic în pericol. Pentru a evita să fii înşelat este important să intri în baza unui raport VIN. Portalul www.checkcardna.com este soluţia pentru astfel de situaţii.

Ce este numărul VIN?

Numărul VIN este un număr de înregistrare dat maşinii încă din fabrică. Seria compusă din 17 caractere a fost standardizată din 1981, în trecut era cunoscută ca serie şasiu, în fapt este o amprentă a maşinii. Seria VIN este unică, fiecare vehicul produs după 1981 are un astfel de număr. VIN-ul este o serie formată din 17 caractere litere şi cifre, fiecare caracter este un cod de identificare şi aduce informații cu privire la producător, fabrica, marca, tip caroserie, tip motorizare, an de fabricație.

De de este important numărul VIN

Numărul de identificare este important, pentru ca în baza acestuia sunt înregistrate vizitele la service, accidentările, schimbările de proprietari. Practic, în baza seriei VIN poți solicita un raport VIN complet. Poți afla când au fost realizate reviziile periodice, dar şi dacă vehiculul a fost implicat în accident rutier în orice altă altă țară. Tot din raportul VIN poţi descoperi dacă mașina care prezintă interes este înregistrată ca fiind furată. Raportul VIN descoperă istoricul complet al vehiculului. Având un raport VIN complet, poți afla dacă maşina a avut sau nu kilometrajul modificat sau dacă informațiile furnizate de vânzător sunt reale. Poți afla astfel dacă maşina pe care te pregăteşti să o achiziţionezi este o investiție bună sau nu.

Unde se afla numărul VIN?

Numărul inscripţionat în diferite locuri cheie, dar şi pe documente. Este inscripţionat în cartea tehnica a vehiculului dar şi la secțiunea E a talonului. Pe motor, este poansonat pe oală şasiului, dar şi pe părţile fixe ale vechiului. Este inscripţionat pe caroserie, în zone cheie, la vedere, pe componente care nu pot fi înlocuite: pe stâlpul din partea pasagerului în partea de jos, lângă balamale urilor din faţă, pe bord sau pe parbriz.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro