Timisoara

Ce este un termosemineu si cum functioneaza el. Toate informatiile de care ai nevoie inainte de a achizitiona unul

Ce este un termosemineu si cum functioneaza el. Toate informatiile de care ai nevoie inainte de a achizitiona unul

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
3200

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un termosemineu este o centrala care asigura incalzirea locuintei, a apei, iar pe langa acest dublu avantaj iti ofera si posibilitatea de a avea o sursa autonoma de caldura. Asta inseamna ca poti renunta definitiv la incalzirea la comun ce duce deseori la costuri extrem de mari si poti alege un termosemineu de calitate.

Avantajele unu termosemineu


Termosemineul nu ocupa mult spatiu in casa si poate fi racordat cu usurinta la calorifere si boilerul de incalzire a apei. De asemnea, acesta distribuie in mod egal caldura in mai multe camere din locuinte sau doar intr-una singura, in functie de necesitati. Exista trei metode implementate pe diferite termoseminee, iar acestea sunt prin aer fierbinte, aburi si apa fierbinte.

Cea din urma varianta ramane cel mai des utilizata, avand cateva componente esentiale pentru a putea functiona adecvat:
- Carburant, care poate proveni dintr-o sursa electrica;
- Un boiler care are rolul de a incalzi, chiar fierbe, apa din sistem;
- Radiatoare, amplasate in camere prin care circula apa incalzita.

Daca te gandesti sa cumperi o astfel de centrala pentru locuinta ta, informeaza-te in prealabil. Este important sa stii ce caracteristici are aceasta si cum iti poate asigura confortul necesar.

Preturile termosemineelor includ si instalarea lor in casa. Desi centrala nu are preturi foarte mari, desigur, acestea variaza si in functie de model. Trebuie neaparat sa iei in calcul si faptul ca o astfel de centrala presupune si costuri semnificative de instalare. Apeleaza intotdeauna la o echipa de profesionisti pentru a te asigura ca lucrarile au fost efectuate corespunzator, iar centrala va functiona la capacitatea ei maxima, fara defectiuni.

Ia in considerare si faptul ca termosemineul este o sursa de incalzire care necesita mai multe elemente. De exemplu, poate fi folosit intr-o singura camera, dar daca esti in cautarea unui sistem de incalzire pentru intreaga casa, atunci va trebui sa mai faci si alte achizitii, iar caloriferele se numara printre ele, in cazul in care nu le detii deja.

Ce alte elemente afecteaza costurile instalarii unui termosemineu?


Printre costurile instalarii acestuia se numara si locul in care alegi sa il instalezi si racordurile care trebuie facute. O companie specializata in comercializarea si instalarea de termoseminee iti va oferi inca de la inceput un plan al instalarii aparatului in casa, cu toate costurile pe care le implica si componentele pe care le cumperi in plus fata de central. De aceea, desi termosemineul nu are preturi initiale foarte mari, trebuie sa iei in calcul faptul ca face parte dintr-un sistem complex de incalzire, ceea ce inevitabil presupune mai multe componente.

Ai deja un sistem asemanator de incalzire dar e timpul pentru unul nou? Uite ce trebuie sa faci!


Sunt mai multe motive pentru care poate este timpul sa cumperi un nou sistem de incalzire. Vechimea celui pe care il ai deja ar putea fi prea mare, iar acesta si-a pierdut din eficienta. De obicei, 10-15 ani este perioada in care acesta functioneaza fara probleme, iar dupa intervin reparatiile sau chiar inlocuirea lui din cauza costurilor prea mari. Eficienta scazuta este un alt factor care indica schimbarea sistemului de incalzire.

Seminee-expert.ro
este una dintre firmele cu traditie pe piata de profil din Romania, unde gasesti modele de termosemineu la preturi accesibile, dar si sobe pe lemne bioetanol si multe alte modele de seminee. Acceseaza site-ul seminee-expert.ro si achizitioneaza sistemul de incalzire potrivit.

Date de contact:
Email: office@seminee-expert.ro
Telefon: 0721 280 587

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389