Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Ce precautii trebuie respectate atunci cand se monteaza hidrofoare?

Ce precautii trebuie respectate atunci cand se monteaza hidrofoare?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 11 luni si 3 zile
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Hidrofoarele sunt echipamente performante, cu ajutorul carora apa din conducte se poate ridica la o anumita inaltime, utilizand forta de expansiune a aerului inchis intr-un rezervor mecanic, in care apa a fost introdusa folosind o pompa de presiune.

Un magazin online profesionist, asa cum este QuickShop.ro, care furnizeaza inca din 2007 cele mai eficiente solutii din domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare, gestionare si tratare a apei, are o oferta bogata in ceea ce priveste aceste instalatii. Ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, productivitatea si durabilitatea. Totusi, indiferent cat de performante ar fi aceste hidrofoare, un montaj deficitar poate avea un impact important nu doar asupra randamentului lor, ci chiar si asupra integritatii fizice a utilizatorilor.

Din acest motiv, este nevoie ca instalarea echipamentului sa se faca in conditii de maxima siguranta, de catre personal specializat si respectandu-se numeroase precautii. Tocmai de aceea, in continuare, iti prezentam cateva dintre respectivele mentiuni, provenite de la furnizorul sus-numit. Ghidandu-te dupa ele, poti fi sigur ca montarea va decurge fara probleme, iar folosirea produsului este una sigura:
- se va respecta diametrul minim al conductei pe traseul de aspiratie, conform indicatiilor date de catre fabricant
- pentru adancimi de aspiratie mai mari de 4 metri, se recomanda supradimensionarea diametrului de aspiratie, pentru reducerea pierderilor
- pe traseul de aspiratie al hidroforului, nu se vor monta filtre de impuritati
- nu se va monta mai mult de un cot pe traseul de aspiratie
- teava care intra in orificiul de aspiratie al pompei va fi cat mai scurta si va avea o panta crescatoare catre aceasta;
- hidrofoarele se monteaza in apropierea putului sau fantanii, intr-un loc bine izolat termic si aerisit
- tevile care intra si ies din echipament vor fi ancorate in mod corespunzator, astfel incat greutatea lor sa nu actioneze asupra hidroforului, afectandu-i productivitatea
- alimentarea echipamentului se va face numai de la o priza cu o impamantare eficienta, pentru protectia maxima a utilizatorului/utilizatorilor (se recomanda ca respectiva priza sa fie dotata cu o protectie diferentiala de 30 mA).

Revenind la produsele din oferta QuickShop.ro, acestea includ hidrofoare de la Taifu, Progarden, Wasserkonig si Gronnhage. Echipamentele au debite care variaza intre 2 si 48 de metri cubi pe ora, o putere a motorului pompei de pana la 3.000 de W si o adancime de aspiratie de pana la 49 de metri. Ele sunt dotate fie cu pompa de suprafata, fie de adancime, iar vasul de expansiune are intre 19 si 50 de litri. Mai mult decat atat, unele produse beneficiaza de transport gratuit si de o garantie indelungata.

Nu in ultimul rand, profesionistii QuickShop.ro iti stau la dispozitie nu doar cu echipamentele propriu-zise, ci si cu informatii utile. Pe langa precautiile instalarii hidrofoarelor, poti afla de la ei totul despre dimensionarea corecta a acestor produse, calculul inaltimii manometrice, avantaje si dezavantaje (comparativ cu pompele submersibile, racordarea la reteaua de apa), aspecte de care sa tii cont in momentul achizitiei, problemele care pot aparea in timpul utilizarii etc.

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro