Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Ce presupune operația BBL pentru mărirea posteriorului și cum te pregătești pentru aceasta?

Ce presupune operația BBL pentru mărirea posteriorului și cum te pregătești pentru aceasta?

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dorința de a avea un posterior mai atrăgător și mai bine accentuat le-a convins pe femei să apeleze la serviciile unor chirurgi esteticieni pentru diverse proceduri. Prin operația BBL (Brazilian Butt Lift), acest lucru devine posibil mult mai ușor, cu riscuri minime de complicații și un grad mai ridicat de acceptare de către organism. Deși nu este vorba de fapt despre o operație, o astfel de intervenție oferă rezultate cu adevărat impresionante.

Ce este operația BBL (Brazilian Butt Lift)?


Operația BBL (Brazilian Butt Lift) este o procedură estetică non-chirurgicală, care are ca scop mărirea și remodelarea posteriorului prin transferul de grăsime prelevată din alte zone ale corpului. Astfel, pacienții pot obține un posterior mai bine definit, mai rotund și mai ferm, fără să fie nevoiți să apeleze la implanturile de silicon.

Procedura BBL presupune mai multe etape. Se va începe cu etapa de liposucție, în cadrul căreia se va extrage grăsime din zonele în care se află în exces, de exemplu abdomen, coapse, șolduri etc. Această grăsime va fi centrifugată și purificată, urmând ca apoi să fie injectată în fese pentru a le oferi volumul și conturul dorit.

Candidații ideali pentru operația BBL sunt persoanele care au o stare bună de sănătate, care se confruntă cu zone cu exces de grăsime și care nu prezintă țesut lăsat în regiunea fesieră. Astfel, rezultatele vor fi satisfăcătoare, însă ele pot varia în funcție de cantitatea de grăsime utilizată și de anatomia fiecărui pacient.

Cum te pregătești pentru această intervenție?


La fel ca în cazul oricărei intervenții majore, va fi obligatoriu un control în care medicul va evalua starea de sănătate a pacientului și va avea o discuție deschisă despre procedură. Astfel, acesta va fi informat cu privire la etapele de urmat și la eventualele riscuri și complicații. Se va discuta și despre așteptări și despre rezultatele dorite. Va fi necesară și realizarea unor analize de sânge și de urină, recomandate înaintea oricăror proceduri estetice mai complexe.

Beneficiile operației BBL


Procedura nu te poate ajuta doar să îți reconturezi regiunea feselor, ci și să scapi de excesul de grăsime din alte regiuni ale corpului, care poate fi cu adevărat deranjantă. Astfel, obții practic o remodelare a siluetei. Fiind utilizat doar țesut propriu, riscurile sunt mult mai reduse decât la o procedură de mărire a feselor cu implanturi, așa că nu va mai fi vorba despre o respingere a noului țesut. Recuperarea este și ea mult mai rapidă.

Desigur, Brazilian Butt Lift are și beneficii din punct de vedere estetic. Rezultatele sunt foarte naturale, atât din punct de vedere al aspectului, cât și a senzației. Pacienții își pot recăpăta încrederea în sine și se pot simți din nou confortabil în propriul corp.

Recuperarea și îngrijirea post-procedură


Perioada necesară recuperării este mult redusă în comparație cu intervențiile chirurgicale, pacienții putându-se întoarce acasă încă de a doua zi. Va trebui evitat efortul fizic moderat și intens în următoarele 3-4 săptămâni, iar zona feselor va trebui protejată. Aceștia vor trebui să se așeze cu grijă, prin mișcări ușoare, și să petreacă timp cât mai puțin în această poziție. În prima săptămână, șederea ar trebui evitată aproape complet, doar în cazurile strict necesare. În aproximativ 6 săptămâni, se pot relua toate activitățile ca în mod obișnuit.

Brazilian Butt Lift reprezintă o opțiune modernă și eficientă pentru mărirea și remodelarea posteriorului, oferind beneficii estetice și riscuri minime. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate și a urma procedura în deplină siguranță, ia legătura cu un chirurg estetician cu experiență, care te va sfătui cu privire la cea bună abordare pentru tine.
Dr. med. Priv. Mihai Chertif M.D.
Chirurgie plastica si estetica
Administrator Clinica Cosmedica Baia Mare
cosmedica.ro
instagram.com/clinica.cosmedica/

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro