Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Ce produse cosmetice trebuie să conțină trusa ta de înfrumusețare pentru vară?

Ce produse cosmetice trebuie să conțină trusa ta de înfrumusețare pentru vară?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
604

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vara rimează cu palmieri, cu plaje cu nisip fin, cu mare, dar și cu frumusețe. Indiferent de destinația pe care o alegi, nu trebuie deci să mergi fără trusa ta de înfrumusețare pentru vară. Dacă te pregătești pentru vacanță și nu știi ce trebuie să conțină trusa ta de înfrumusețare pentru a fi cea mai frumoasă chiar și în vacanță, iată care sunt cele mai importante produse cosmetice pe care trebuie să te bazezi, produse esențiale care vor avea grijă ca tu să fii cea mai frumoasă.

Produsele pentru hidratare sunt cele mai importante. Chiar și în vacanță, pielea are nevoie de hidratare și protecție. Expusă la soare, pielea trebuie să fie hidratată, hrănită sau regenerată. Optează pentru o cremă sau un lapte hidratant care pot sublima, activa sau prelungi bronzul. Ai nevoie de o cremă de zi cu SPF, de creme antirid de uleiuri pentru corp care să lase pielea luminoasă. Nu uita nici de păr care poate să fie agresat de sarea din mare, de soare și mai ales de clor.

Crema de zi te va proteja toată ziua de praf sau de soare iar crema de seară o va hidrata de minune. Dar, dacă nu vrei să duci două produse cu tine, te poți baza fără probleme pe uleiul de cocos sau pe produsele cosmetice pe bază de ulei de cocos. Crema solară este mai mult decât indispensabilă. Dacă ai pielea albă, ar trebui să alegi un indice de 50 sau mai mult iar dacă ai pielea mai închisă la culoare ai nevoie de un indice de măcar 30. Nu uita că ar trebui aplicată tot la două ore atunci când stai la plajă.

Gândește-te și la un machiaj waterproof. Atunci când pielea este sublimată de soare, machiajul devine superfluu. Dar, totuși, dacă vrei să folosești machiaj, alege un rimel și un creion khol waterproof. Rezistă la transpirație, la bălăceală și la umiditate și nu trebuie să îți tot retușezi machiajul în timpul zilei.

Produsele de gomaj sau exfoliante. În acest fel, îți poți pregăti pielea pentru bronz și vei înlătura celulele moarte. Dacă îți vei exfolia pielea înainte de vacanță vei avea un bronz mai eficient și dacă te vei exfolia după ce vii din vacanță, îți vei putea prelungi bronzul. Apa termală este și ea foarte eficientă atunci când vrei să calmezi sau să împrospătezi pielea. Un produs foarte eficient și polivalent!

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro