Timisoara

Ce rol are adezivul în aplicarea genelor fir cu fir

Ce rol are adezivul în aplicarea genelor fir cu fir

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
300

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Genele fir cu fir reprezintă soluția ideală dacă nu te bucuri de gene naturale lungi, dese și curbate. Deși rimelul este o opțiune populară, extensiile de gene te ajută să obții un efect surprinzător, fără niciun efort, care durează până la 4-8 săptămâni. Genele false se aplică de către un tehnician specializat, folosind un adeziv semipermanent special conceput pentru această tehnică.

Un adeziv de calitate nu irită ochii și nu deteriorează genele naturale. Totuși, care este rolul concret al adezivului în aplicarea genelor fir cu fir? Iată tot ce trebuie să știi, indiferent dacă vrei să mergi la un salon sau ești un tehnician care are nevoie de informații suplimentare.

Adezivul fixează genele fir cu fir pe cele naturale


Genele bogate, lungi și dese sunt visul oricărei persoane! Din fericire, cu ajutorul procedurilor moderne din zilele noastre, extensiile de gene oferă acest lucru. Procesul de aplicare a genelor fir cu fir presupune vizita la un salon de înfrumusețare specializat. Aici, tehnicianul va demachia și curăța zona ochilor și va aplica un adeziv pentru genele fir cu fir, continuând cu aplicarea firelor acolo unde este nevoie.

Așadar, rolul major al adezivului este acela de fixare a genelor false pe genele naturale, până se obține rezultatul dorit. Există numeroase tipuri de gene fir cu fir, de la 1D, până la 2D sau 3D, iar fiecare dintre ele pot fi combinate, în funcție de forma ochilor și de cerințele clientei.

Adezivul influențează durata de viață a extensiilor de gene


Totodată, un adeziv de calitate, cu ingredientele potrivite, influențează durata de viață a genelor fir cu fir. În caz contrar, un adeziv de slabă calitate va cauza căderea excesivă a firelor, culminând cu pierderea lor totală. Extensiile de gene au o durată de circa 3-4 săptămâni, însă poate ajunge până la 8 săptămâni, în funcție de firele folosite. Ulterior acestei perioade, clienta trebuie să meargă la întreținere, la fel ca în cazul unghiilor cu gel. Adezivul vechi se curăță, se folosește un degresant special și sunt aplicate noile extensii de gene.

Adezivul se adaptează în funcție de extensiile de gene fir cu fir

Trebuie să știi că există diferite tipuri de extensii de gene și tehnici de aplicare a acestora. O aplicare corectă aduce rezultate optime și creează un efect de lifting. În acest sens, și adezivul se adaptează tipurilor de gene fir cu fir, precum și sensibilității ochilor clientei. Există și adezivi special concepuți pentru ochii sensibili, care lăcrimează des.

Mai mult, vei găsi adezivi pentru extensii de gene create special pentru începători, intermediari sau avansați. Ce presupune acest lucru? De pildă, adezivul cu timp de uscare de 1-2 secunde este recomandat tehnicienilor intermediari sau avansați. Începătorii și intermediarii pot folosi adeziv cu uscare de peste 2 secunde, recomandat și pentru temperaturi ridicate.

Adezivul se usucă rapid și așează genele fir cu fir

Adezivul de calitate se usucă rapid și așează genele corect, astfel încât firele să arate impecabil la finalul procedurii de aplicare. Deși adezivul se usucă repede, tehnicianul poate recomanda câteva minute de așteptare, după ce toate extensiile au fost aplicate. În plus, acesta poate alege să folosească un ventilator portabil, pentru a accelera timpul de uscare a adezivului.

Adezivul pentru genele fir cu fir poate varia, în funcție de tipul genelor, condițiile de lucru, anotimp sau chiar umiditate. În timpul iernii, umiditatea scade, așa că uscarea adezivului este mai lentă. Tehnicianul va alege întotdeauna adezivul care se potrivește cel mai bine!


Sursa foto: pexels.com/photo/woman-wearing-blue-and-yellow-eyeliner-11629279/