Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Ce să faci cu adolescentul tău când vine vacanța?

Ce să faci cu adolescentul tău când vine vacanța?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Apartine de
Claudia Nastacă
Vizualizari
332

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se încheie în curând anul școlar și părinții constată că "cel mic" s-a lungit ca prin minune, nu mai ascultă și nu mai are răbdare pentru "teorii" de-ale adulților. În același timp cu schimbările fizice se modifică și partea nevăzută a unui copil intrat în pubertate/adolescență, neurologia - sfera cognitivă, cum o numesc practicienii de NLP (Programare Neurolingvistică - Coaching pentru copii și adulți). Iar odată cu schimbările hormonale vin și noi nevoi ale tânărului (persoană 14-35 ani conform legislației în vigoare).

Iată câteva idei Art Combo by Claudia Nastacă, menite să te ajute pe tine, părinte de adolescent.

▪︎ Mergeți la o cafenea nou-deschisă și cool!
Dacă e ceva ce le place maxim tinerilor, este să posteze imagini din locuri cool pe rețelele de socializare. Sunt multe opțiuni in Timișoara, cafenele mai speciale cum ar fi Origins Coffeeshop sau Coffeerize Botanic, unde ineditul locației se îmbină cu produse savuroase.

• Urcați cea mai înaltă culme!

O drumeție pune sângele în mișcare, te scoate din rutină, provoacă intelectul și aduce astfel beneficii multiple adolescentului tău. Alege un deal sau un munte în funcție de criteriile importante pentru voi și cuceriți înălțimile ca echipă. Faceți asocieri între ascensiunea la propriu și cea la figurat (deal/munte vs provocări/proiecte).

▪︎ Zboară cu puiul tău!
Caută să alimentezi corect nevoia de adrenalină a tinerilor. Un zbor cu avionul sau o săritură ghidată cu parașuta ar putea să fie un combo perfect de senzații și emoții. Va fi o amintire fantastică pentru toată familia.

▪︎ Mergeți la un concert!
Timișoara Capitală Culturală a Europei 2023 oferă o paletă amplă de evenimente artistice care ar putea trezi interesul adolescentului tău.

▪︎ Participanți la un eveniment deosebit!
NST Joyride - expoziție de mașini americane NST Events este un eveniment inedit ce apare în curând. Este potrivit pentru oricine și sigur vă va plăcea să vedeți mașini americane ca Delta88 Oldsmobile (vezi pagina Facebook/Instagram) sau Cadillac Eldorado.

Orice aleg părinții ca activitate cu adolescentul lor, dragostea să fie la bază, învățarea să fie experiența, iar emoția să fie momentul.

Claudia Nastacă - 0770537752

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro