Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Ce strategii sa aplici in acesta primavara la pariurile sportive - Iata 5 dintre cele mai profitabile optiuni

Ce strategii sa aplici in acesta primavara la pariurile sportive - Iata 5 dintre cele mai profitabile optiuni

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
1109

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

In timp ce pentru unii, pariurile sportive sunt un mod de viata, pentru altii acestea sunt doar un hobby. Indiferent de nivelul tau de experienta in materie de pariuri, un lucru este cert: nu ai cum sa reusesti sa castigi fara un plan pus la punct si o strategie bine gandita. Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa desluseasca talcul acestui joc al sanselor, construind diverse strategii care sa impinga “norocul” in favoarea cunoascatorului. Aceste strategii sunt foarte variate, si sustin abordari aparent contradictorii; in timp ce unele strategii incurajeaza alegerea cotelor mici, cu risc mic, altele sustin asumarea cotelor mari cu mize mici.

Sa vedem, in continuare, 5 dintre cele mai interesante si profitabile strategii de pariuri sportive de incercat in aceasta primavara, pentru toate tipurile de pariori.


#1. Strategia Martingale

Aceasta e considerata a fi cea mai simpla, si totodata cea mai cunoscuta strategie aplicata in lumea jocurilor de noroc. Martingale functioneaza pe principiul asumarii unui risc mare, pentru a obtine o suita de castiguri mici, dupa fiecare serie de pariuri. Mai exact, pariurile se plaseaza pe o cota de cel putin 2.00, dubland miza data dupa fiecare pariu pierdut. Pentru a aplica cu succes aceasta strategie ai nevoie de rabdare si de un buget consistent caci doar pe termen lung vei putea face diferenta intre profit si pierdere. Asigura-te ca pariezi intr-un un cadru de incredere, profesional, precum agentia NetBet, inainte de a-ti alege pariul castigator.

#2. Strategia Fibonacci

Sirul lui Fibonacci este unul dintre paradoxurile naturii, care se aplica atat in domeniul stiintelor exacte cat si in fotografie, arhitectura, etc. In cazul pariurilor sportive, aceasta strategie se bazeaza pe un sistem progresiv, in care se incepe cu o unitate, o miza de start, care se foloseste de doua ori. Daca pariul este pierzator, se continua suita, prin adunarea ultimelor doua mize. Spre deosebire de Martingale, strategia Fibonacci implica alegerea cotelor mai mari, de peste 3.00, fapt pentru care si mizele cresc mai incet.

#3. Strategia Easy Money

Easy Money se adreseaza in mod exclusiv pariurilor online, si se bazeaza pe plasarea unui numar mare de pariuri, pe cote mici. Cunoscuta si ca “tehnica rostogolirii”, aceasta strategie se potriveste jucatorilor care dispun de un buget redus, si foarte multa rabdare pentru a plasa zeci sau chiar sute de pariuri inainte de a trage linie, si a ramane cu castiguri semnificative. Datorita cotelor mici de 1.05-1.20, Easy Money este functionala doar in mediul online, deoarece nu se percep taxe si nu se impoziteaza direct biletele castigatoare.

#4. Sistemul outsider

Aceasta strategie, denumita si “metoda profitului fix”, presupune ca jucatorul sa isi stabileasca de la bun inceput profitul pe care doreste sa-l castige si sa-si ajusteze mizele in consecinta. Sistemul outsider se aplica pe bilete multiple cu cote cuprinse intre 3.00 si 5.00. Daca biletul este pierzator, se recalculeaza miza urmatoare in asa fel incat sa se atinga profitul stabilit initial.

#5. Strategia “Minutul urmatorului gol”

Aceasta strategie de pariere se aplica doar in contextul meciurilor live, in care pariorul este sigur ca se va marca cel putin un gol. Miza pariului este ca echipa favorita va marca un gol in urmatoarele 10 minute de la plasarea acestuia. In cazul in care pariul este pierzator, acesta va fi urmat de un altul aferent unui alt interval de 10 minute din durata meciului.

In concluzie, indiferent ce strategie alegi, tine cont de specificul ficarei situatii, de echipa sau jucatorul pe care pariezi, de alegerea unor mize realiste si o oarecare moderatie si autocontrol in ceea ce priveste sumele pe care le investeti.

Sursa imagine:https://unsplash.com

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro