Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Ce sunt diamantele albe?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Casa de Bijuterii Noblesse
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deseori diamantele albe sunt confundate cu diamantele incolore. Atât diamantele albe cât și diamantele incolore par identice la o primă vedere, dar în realitate sunt foarte diferite. Termenul de diamante albe în raport cu alte diamante colorate este greșit și se referă la diamantele incolore.

Diamantele albe nu se clasifică în culorile D - Z deoarece acestea au o culoare distinctă. Diamantele albe își datorează culoarea prin prezența incluziunilor submicroscopice,acestea absorb lumina și o retransmit diferit făcând diamantul să pară opac-lăptos,opac sau semitranslucid de culoare albă. Diamantele albe prezintă o dispersie și saturație uniforme de culoare pe toată suprafața diamantului.

Nu trebuie să se confunde diamantele albe (datorită incluziunilor specifice albe) cu diamantele opace și fără transparent. Diamantele albe au o clasificare aparte și ajung să se comercializeze cu sume foarte mari de bani datorită unicității acestora.

Identificarea și clasificarea diamantelor albe se face de către gemologi experimentați.

centrulgemologicroman.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro