Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Ce tipuri de fierastraie electrice ai nevoie in atelierul tau?

Ce tipuri de fierastraie electrice ai nevoie in atelierul tau?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un atelier de tamplarie care fabrica piese de mobilier pentru amenajarile interioare si exterioare, necesita numeroase utilaje si unelte pentru a duce la bun sfarsit fiecare proiect, fie acesta de dimensiuni mari sau mici, usor sau complicat. Printre cele mai importante scule electrice ce ar trebui sa fie prezente in spatiul tau de lucru este fierastraul deoarece poate fi implicat in foarte multe si diverse actiuni. Daca vrei sa stii care sunt tipurile de fierastraie, pentru ce sunt utilizate acestea si de ce sunt potrivite pentru atelierul tau, atunci consulta informațiile următoare!

Fierastraul circular

Fierastraiele circulare sunt extrem de versatile si absolut indispensabile pentru atelierele de prelucrare lemn si fabricare mobila. Datorita acestora vei putea taia diferite materiale, grosimi si dimensiuni cu foarte mare precizie. Fierastraul circular foloseste o panza rotunda cu care poti taia varii specii de lemn: dure si slabe, dar si alte texturi, precum cele de plastic sau metal.

Panzele sunt extrem de puternice, de aceea este important sa folosesti cu grija produsul. Pentru fiecare duritate si material exista pânze diferite. Cu atat mai mult, materialul din care sunt confectionate panzele poate influenta modul in care este taiat produsul. Un alt avantaj pe care-l aduce fierastraul circular pentru atelierul tau este capacitatea sa de inclinare a pânzei tăietoare, dar si controlul adancimii. Datorita acestora, vei putea alege cu exactitate unghiul de taiere. Tine minte ca unghiul de inclinare si adancimea sunt influentate de marimea pânzei, dar si de numărul de dinti pe care ii are lama.

Fierastraul circular este potrivit pentru fabricarea mobilierului din lemn, dar si pentru pardoseala, usi, rame de geamuri sau pereti decorativi. Alege un produs ce poate fi usor de manevrat, folosit si reglat, potrivit pentru nevoile tale, astfel incat fiecare taietura sa poata fi realizata rapid si cu precizie maxima. Exista mai multe tipuri de fierastraie circulare: cu masa si stand, cu masa mobilă, cu masa pentru formatizat, cu masa industriala si cel portabil - ideal pentru lucrarile in deplasare sau de santier.

Fierastraul pendular

Fierastraul electric pendular este, de asemenea, cunoscut si sub denumirea de fierastrau vertical. Este potrivit in special pentru taieturile migaloase, cu traseu dificil dar si pentru finisaje, deoarece ofera o precizie de taiere foarte buna si de calitate. Lama fierastraului pendular are intre 1 si 2 mm grosime si poate traversa atat in linie dreapta, dar si in cerc sau oval. Panzele de taiere ale fierastraului electric pendular sunt obiecte consumabile, de aceea este important sa verifici unealta de fiecare data inainte de a o folosi, pentru a te asigura ca panza de taiere va putea face fata proiectului. Lama poate fi folosita pe lemn de orice grosime si duritate, actiunile realizandu-se simplu si rapid.

Fierastraul sabie


Fierastraul sabie este necesar pentru atelierul tau in cazul in care realizezi proiecte dificile si foarte dificile, acesta putand taia cu precizile unghiurile grele si materialele amplasate in spatii stramte. Daca atelierul tau fabrica piese de mobilier cu design special, pardoseli, scari, usi sau obiecte decorative pentru pereti si tavan, atunci cu siguranta vei avea nevoie de un astfel de produs. Vei realiza cu usurinta taieturi din pozitii incomode, precum de pe-o scara, de deasupra capului sau taieturi in locuri inguste si greu de manevrat.

Fierastraiele pentru lemn sunt incredibil de avantajoase intr-un atelier de tamplarie, indiferent de dimensiunea acestuia. Vei putea realiza numeroase operatiuni, de la constructii de mobila, pentru laminat si parchet, pentru placi de cherestea, placaj, lemn masiv, realizarea de profile sau lucrari in lemn cu taieri dificile. Un fierastrau potrivit va scadea dificultatea sarcinilor de lucru, dar si timpul de realizare al acestora!

Sursa foto: freepik.com

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro