Timisoara

Ce trebuie să conțină o trusă de scule? 7 accesorii esențiale

Ce trebuie să conțină o trusă de scule? 7 accesorii esențiale

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Chiar dacă te ocupi singur de reparațiile din gospodărie sau nu, este extrem de util să ai la dispoziție o trusă de scule bine echipată. Astfel, dacă apare o mică defecțiune sau orice altă problemă pe care o poți rezolva foarte ușor, vei fi echipat cu toate instrumentele necesare și nu va fi nevoie să ceri ajutor.

Există truse de scule mai complexe, destinate unor anumite meserii, însă există și truse cu scule utile în orice locuință. Trusa perfectă nu trebuie să conțină neapărat multe elemente, ci mai degrabă să aibă instrumente de folos în cât mai multe situații. Iată ce accesorii ar trebui să fie nelipsite dintr-o astfel de trusă.

1. Ciocanul

Un ciocan cu un capăt de bătut cuie și cu unul de scos cuie nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Astfel, oricând ai nevoie să agăți un tablou sau să repari rapid piese de mobilier, acesta va fi de mare ajutor. Este recomandat să optezi pentru un ciocan mai modern, realizat dintr-un material durabil. Astfel, acesta va putea fi folosit pentru o perioadă mult mai lungă de timp și va putea fi mânuit mai ușor.

2. Șurubelnițe

Un alt accesoriu esențial care nu ar trebui să lipsească dintr-o trusă de scule este reprezentat de un set de șurubelnițe. Acestea sunt utile la aproape orice fel de lucrare gospodărească, mai simplă sau mai complexă. Fie că ai ceva de reparat sau vrei doar să montezi un dulap, o trusă completă cu șurubelnițe va fi salvatoare.

3. Set de chei

Cheile fixe și cele reglabile sunt instrumentele de care ai nevoie într-o trusă de scule. Dacă vrei să deșurubezi un obiect, să îl fixezi mai bine, să faci câteva reparații sau verificări de rutină în locuință, cheile sunt aliatul de nădejde. Nu ai nevoie de un set cu extrem de multe chei, însă asigură-te că incluzi totuși mai multe tipuri și dimensiuni.

4. Scule electrice

Cu toții avem nevoie din când în când să montăm un raft sau să dăm o gaură în perete, motiv pentru care ar trebui să iei în considerare și includerea unei bormașini sau a altor scule electrice în trusa ta. Pentru a le putea folosi în orice situație, nu uita să incluzi și accesorii pentru scule electrice de diverse tipuri și dimensiuni.

5. Patent

Perfect pentru tăiat sau îndoit, un patent se poate dovedi extrem de util într-o gospodărie. Acesta este perfect pentru sârme, însă îl poți folosi în cazul oricărui material tare. Dacă vrei să fii sigur că realizezi orice lucrare în siguranță, poți alege un clește cu izolație, astfel încât să nu te curentezi. Însă, dacă dorești să lași astfel de sarcini profesioniștilor, un patent simplu este la fel de util.

6. Ruletă

Oricând vei avea nevoie să faci diverse măsurători în locuință, fie că dorești doar să muți mobila sau să construiești un dulap sau o masă. De aceea, o ruletă este aproape obligatorie pentru orice fel de activități simple. Pentru o utilizare mai ușoară, alege o ruletă echipată cu un mecanism de blocare, astfel încât să poți măsura orice fără probleme.

7. Lanternă

În cele din urmă, merită să menționăm și lanterna, un accesoriu care cu siguranță îți va face viața mai ușoară. Aceasta este de mare ajutor atunci când ai de realizat mici lucrări și reparații în zone puțin luminate sau, de ce nu, în caz că ai o problemă electrică în locuință. Nu uita să ai mereu al îndemână baterii pentru aceasta.

Trusa de scule nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie. Nu este nevoie ca aceasta să conțină extrem de multe instrumente și accesorii, este suficient să incluzi câteva elemente esențiale care sunt folositoare în orice situație. Astfel, te vei putea ocupa singur de micile defecțiuni și reparații. Însă, dacă ai de-a face cu o problemă mai dificilă, nu ezita să ceri ajutorul unui specialist.


Sursa foto: shutterstock_1201594342.jpg

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/