Timisoara

Cea mai bună modalitate de a obține asigurări auto ieftine în Marea Britanie

Cea mai bună modalitate de a obține asigurări auto ieftine în Marea Britanie

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
186

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Astăzi avem câteva informații importante pentru românii care locuiesc în Marea Britanie. Le oferim câteva sfaturi bune despre cum să cumpere o asigurare auto ieftină și să economisească niște bani. Dacă locuiți în Marea Britanie și sunteți un șofer tânăr, știți că asigurarea mașinii dumneavoastră poate fi una dintre cele mai mari cheltuieli dintr-un an. În unele cazuri poate costa mult peste 1.000 de lire sterline. Așadar, astăzi am decis să scriem despre o singură strategie pentru a economisi niște bani.

Există multe lucruri diferite pe care le putem face pentru a plăti mai puțin pentru asigurarea auto (consultați acest articol: 14 moduri de a reduce prima de asigurare auto), dar există unul de departe cel mai eficient și care aduce întotdeauna rezultate bune. Să presupunem că v-ați asigurat mașina pentru 800 GBP anul acesta. După aproximativ 11 luni, veți primi o scrisoare prin vi se spune că asigurarea dvs. anul viitor va fi de 875 GBP.

Întrebi de ce? Nu ați provocat un accident, acum nu aveți niciun bonus de 1 an, deci ar trebui să plătiți mai puțin. În schimb, va trebui să plătiți din ce în ce mai mult.

Inerția clientului

Companiile britanice de asigurări știu că majoritatea clienților lor sunt leneși și sunt de acord cu prețuri noi și mai mari. Aceasta se numește inerția clienților și se întâmplă nu numai atunci când oamenii își cumpără o asigurare auto. Aceeași tactică este utilizată de furnizorii de internet, de energie, precum și de furnizorii de telefoane mobile. Inițial companiile ademenesc clienți noi oferindu-le prețuri mici.

Dar după încheierea contractului, îl umflă treptat. Este destul de obișnuit să plătim de două ori mai mult decât am plătit în primul an când rămânem cu un furnizor mai mult timp. Cunoscând aceste tactici, putem să ne schimbăm comportamentul, să fim mai proactivi, să facem cumpărături și să schimbăm frecvent furnizorii. Procedând astfel, vom fi clienți noi din nou și din nou.

Verificarea prețurilor

Deci, atunci când primiți scrisoarea cu un nou preț mai mare, trebuie să faceți două lucruri. Primul lucru este să contactați asigurătorul dvs. actual și să-i întrebați de ce aucrescut prețul. Explicați-i că prețul ar trebui să fie mai mic, deoarece nu ați provocat niciun accident și sunteți clienți fideli.

Această conversație simplă aduce de obicei rezultate bune și economii. Asigurătorul realizează că nu sunteți un client obișnuit și va încerca să vă mențină promițându-vă o primă mai mică. Dacă nu funcționează, nu vă faceți griji, vă veți asigura mașina în altă parte. Mutarea la o altă companie poate părea dificilă. În Marea Britanie există peste 300 de companii de asigurări și la prima vedere găsirea unei companii la prețuri accesibile consumă mult timp.

Așa a fost acum 20 de ani, dar acum nu este deloc cazul. Aveți nevoie de doar 15 minute pentru a compara peste 100 de companii și pentru a găsi un furnizor nou. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați un site de comparare a asigurărilor auto (cum ar fi Confused, Moneysupermarket sau GoCompare) și să puneți câteva informații despre dvs. și despre mașina dvs. Acestea sunt informații de bază precum numele și vârsta dvs., ce tip de permis de conducere aveți, ce mașină conduceți, unde parcați peste noapte și care este kilometrajul anual.

După cum s-a menționat, este nevoie de aproximativ 15 minute pentru a completa un formular online. Apoi faceți clic pe butonul „Comparați” și după câteva secunde vi se prezintă ofertele de la aproximativ 100 de companii. Fiecare companie are o ofertă diferită la un preț diferit, așa că vă rugăm să vă luați timp pentru a citi toate informațiile și pentru a alege oferta care vă place cel mai mult.

Da, prețul este important, dar merită să luați în considerare și alte părți ale politicii. De exemplu, dacă o companie oferă o mașină de schimb la prețuri puțin mai mari, uneori merită să plătiți mai mult. Odată ce sunteți fericiți, faceți clic pe următorul link, accesați pagina de destinație a asigurătorului, plătiți acolo și atât, sunteți asigurat încă un an la un preț mult mai mic.

Două alte sfaturi: dacă vă schimbați furnizorul, merită să anunțați vechiul asigurător pentru a opri reînnoirea vechilor asigurători. De asemenea, dacă vă permiteți, plătiți asigurarea în avans pentru tot anul. Este posibil să plătiți lună de lună, dar de obicei este mai scump cu 20-30%. Deci, este logic să plătiți o singură dată pentru tot anul pentru a vă maximiza economiile. Asta este cu adevărat totul. Vă încurajez să fiți proactivi și să schimbați frecvent companiile britanice. Procedând astfel, veți economisi sute de lire sterline.