Timisoara

Cea mai bună opțiune de web hosting pentru afacerea ta online

Cea mai bună opțiune de web hosting pentru afacerea ta online

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1012

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ai o afacere pe care vrei să o aduci în mediul online? Vrei să ajungi la mai mulți clienți? Îți dorești ca aceștia să rămână fideli brandului tău? Cum rămâne cu ideea pe care o aveai de a deschide un magazin online? Sau ai deja un site care rulează prea greu? Este clar că un instrument foarte util în dezvoltarea afacerii și în conturarea imaginii companiei online este un web site. Acesta îți oferă posibilitatea de a prezenta produsele și serviciile pe care le oferi, de a-ți cunoaște publicul și a înțelege cum gândește, de a fi mai aproape de el și a-i descifra nevoile.

Înainte de a începe să lucrezi la site-ul tău, sunt câteva elemente cheie pentru ca totul să meargă exact așa cum ți-ai propus. În primul rând, ai nevoie de unde plan și un obiectiv clar a site-ului. Apoi, ai nevoie de o echipă de oameni care să îți construiască identitatea – un logo potrivit, web design, texte și fotografii. Toate fac parte dintr-o orchestră armonioasă tocmai pentru ca site-ul tău să devină un instrument de comunicare și vânzare profitabil.

Cu toate acestea, nici un site nu poate exista pe internet dacă nu este găzduit. Aici putem interveni noi, cei de la Hostico. Știm cât de important este să te poți baza pe un hosting ultrarapid și să ai asistență live non-stop. Muncim zi de zi să îmbunătățim serviciile pe care le oferim și am sprijinit de-a lungul celor peste 10 ani de activitate +12.000 de clienți. Pentru noi, feedbackul este foarte important și credem că printr-o comunicare deschisă furnizor-client construim o relație pe termen lung.

Dacă ai deja un site, însă nu ești mulțumit de serviciul de găzduire ales, echipa Hostico te ajută gratuit și în siguranță să migrezi de la un serviciu de hosting la noi. Lucrăm cu multe tipuri de aplicații printre care WordPress, WooCommerce Magento, Joomla!, Opencart și altele. Indiferent de aplicație, garantăm rularea acesteia fără probleme și în timp foarte scurt.

Sunt multe lucruri care nu țin de noi, însă pentru antreprenorii la început de drum, avem Hosting Startup, un program care își propune să îi sprijine și să le ofere o reducere a investiției inițiale (până la 50% din pachetul de web hosting ales), asigurarea unui canal de comunicare permanent și eliminarea stresului privind stabilitatea prezenței online a afacerii dezvoltate.

De asemenea, Hosting Studenți se înscrie în strategia noastră de sprijin a tinerilor prin care vrem să le oferim acestora șansa de a explora servicii online tocmai pentru a înțelege cum funcționează ele. Ne propunem ca prin această inițiativă să încurajăm studenții să îmbrățișeze cariere în mediul online și nu numai. Vrem să îi ajutăm să înțeleagă cât de important este mediul digital ca instrument de comunicare, marketing și vânzare.

Hostico înseamnă stabilitate, flexibilitate și viteză. Oferim soluții profesionale de web hosting, suntem acolo pentru clienții noștri, oferim garanție 30 de zile și ne dorim să ne dezvoltăm continuu. Dacă ești la început de drum sau ai nevoie de un hosting mai bun, încearcă serviciile noastre. Te portezi gratuit, beneficiezi de asistență 24/7 și te bucuri de procesare instantă.