Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Cei din Timișoara descoperă de la meșterii PEFOC secretele achiziției unui șemineu care să te țină o viață

Cei din Timișoara descoperă de la meșterii PEFOC secretele achiziției unui șemineu care să te țină o viață

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
306

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Relaxarea alături de familie, prieteni sau în compania persoanei iubite, la adăpostul călduros al unui șemineu sau la gura renumitei sobe pe lemne timis, desprinse din poveștile de iarnă petrecute la bunici, este visul ascuns al fiecăruia dintre noi. Deși tentația de a alege un șemineu cât mai ieftin este destul de mare, experții ne avertizează că, înaintea achiziției unei astfel de soluții de încălzire sofisticate, trebuie să fim atenți la câteva lucruri care ne vor garanta că alegem doar ceea ce este potrivit pentru casa și nevoile noastre de încălzire.

În acest sens, prietenii noștri de la PEFOC, ne vor explica din experiență proprie, dobândită în cei peste 20 de ani de comercializare și montaj profesional al tuturor tipurilor de soluții termice alternative, la ce trebuie să acordăm atenție dacă ne dorim să ne bucurăm de un șemineu calitativ, care să reziste și să funcționeze la parametri optimi și mai ales, în siguranță deplină pentru tot restul vieții!

Ce înseamnă un șemineu complet?

Un sistem complet de șemineu include următoarele componente: focar semineu fonta sau din oțel, corpul șemineului, accesorii și coș de fum, dar și consiliere de specialitate, montaj profesional, produs certificat și recomandat în funcție de nevoi și preferințe, necesar termic și dimensionare corectă, parte decorativă unică conform schițelor 3D, mentenanță pe termen lung, dar și utilizarea materialelor termice specializate.

De unde să ne cumpărăm șemineul?

Înainte de a face o alegere, informați-vă conștiincios și comparați! Căutați în zona din care sunteți sau de pe internet, producători sau furnizori de încredere care să comercializeze o gamă largă de modele de șeminee, cu portofoliu susținut și produse de calitate, certificate la nivel european și care beneficiază de garanție.

Pot conecta un șemineu pe lemne la coșul existent al casei?

Acest lucru va depinde de mai multe aspecte: un specialist PEFOC va face măsurătorile necesare pentru a vă putea oferi un răspuns la această întrebare. În cazul în care vechiul coș de fum nu corespunde cu șemineul sau ales, specialistul vă va recomanda un coș de fum profesional care să se potrivească perfect. Pentru asta, aveți la dispoziție programe de calcul utile pentru dimensionarea corectă a sistemului de evacuare. În concluzie, vă recomandăm să cereți ajutorul unui specialist pentru a face o analiză corectă și pertinentă.

Ce tip de lemn trebuie folosit pentru alimentare?

Chiar dacă am lăsat-o la final, aceasta este una dintre cele mai des întâlnite întrebări din domeniul termic. Pentru o funcționare optimă, se recomandă alimentarea cu lemn de esență tare, cu o umiditate de sub 20%. Folosirea unui alt tip de combustibil solid sau cu umiditate prea mare a lemnului, va duce la deteriorări ale coșului de fum sau dispozitivului termic, indiferent că este vorba despre o sobă, un șemineu premium sau un termosemineu ieftin.

Dacă am reușit să trezim curiozități cu privire la acest mod inedit și spectaculos de a asigura confortul termic casei tale, și aveți și alte întrebări sau nelămuriri la care nu reușiți să găsiți un răspuns sau cea mai potrivită soluție, vă recomandăm cu căldură să intrați pe site-ul oficial pefoc.ro unde veți primi gratuit consultanță de specialitate.

Tot acolo veți avea la dispoziție un stoc cu peste 9000 de produse și accesorii din domeniul termic alternativ, dar și acces la o sumedenie de oferte speciale și reduceri de prețuri, adaptate perfect nevoilor și posibilităților financiare ale fiecărui client în parte. În plus, transportul șemineelor este gratuit, iar montajul se face cu ajutorul echipelor proprii sau cu cel al meșterilor colaboratori din zona ta - totul sub sloganul deja cunoscut al îndrăgitei companii din Sibiu: “Noi facem tot. Tu pui pe foc!”

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro