Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cel mai empatic, longeviv si important producator de ambalaje din plastic

Cel mai empatic, longeviv si important producator de ambalaje din plastic

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
400

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Produsele din pivnita se pot aseza ordonat pe rafturile metalice daca exista in gospodarie ladite din plastic de diferite dimensiuni care sunt stivuibile. Concepute cu canturi speciale, ele se pot aseza una peste alta, fara ca merele sau perele din interior sa fie strivite. Dar in lazile din plastic rezistente se pun si borcanele pline cu bunatati pentru ca in acest mod, productia din 2022 se poate monitoriza perfect.

Pe lada din plastic gospodina lipeste etichete: „zacusca de ghebe”, „compot de cirese”,„dulceata de gutui”, „gem de capsuni”, „compot de caise/prune” si asa, cand va trimite pe altcineva sa ii aduca produsul de care are nevoie, acesta va merge la sigur. Acest lucru este posibil gratie neintrecutilor producatori ambalaje plastic SchoellerAllibert, care sunt empatici, longevivi si importanti pentru toti agentii economici si pentru gospodarii de pretutindeni.

SchoellerAllibert este o companie magica pe piata ambalajelor din plastic si uimeste pe toata lumea, fiindca exista de peste 60 de ani si in acest moment se afla in crestere. Inventeaza mereu ambalaje noi, le perfectioneaza pe cele vechi, cert este ca se mentine in top. Cine s-ar fi gandit ca un ambalaj din plastic sa devina inteligent si sa poata sa semnaleze locul in care se afla, daca este manipulat sau se afla in stare de repaus si temperatura la care se afla ca posesorul sa isi dea seama daca produsele din ambalaj se afla in pericol sau nu?

Compania sexagenara a realizat acest lucru dupa ani de cercetare in laboratoarele sale speciale, iar aceasta realizare este minunata! Reprezinta o adevarata cucerire stiintifica senzorii care pot emite semnale cand ambalajele sunt furate, cand oamenii nu mai incarca sau descarca o masina si cand temperatura nu este cea optima. Compania da dovada de maxima empatie pentru ca intelege:
- nevoia antreprenorilor de a face economii;
- nevoia de ambalaje personalizate, facute pe comanda;
- nevoia partenerilor sai de afaceri de seriozitate si promptitudine.

In prezent, lumea intreaga trece printr-o perioada dificila: criza energetica, posibila criza alimentara provocata de seceta si criza umanitara provocata de razboi. Oamenii invata sa faca economii in casele lor, in institutii, la locul de munca, oriunde s-ar afla. Oare cum ar putea ajuta un producator de ambalaje din plastic clientii sa faca economii? Exista doua modalitati:

1. Oferindu-le la vanzare ambalaje de calitate excelenta la preturi accesibile. Managerul stie ca investeste acum in containere din plastic si le va avea pentru 10-15 ani. Ambalajele vor fi asigurate, in plus, ele isi vor pastra aspectul frumos, nu se vor sparge si nu vor crapa.

2. Inchiriind ambalajele asa de necesare. Costurile inchirierii sunt mult mai mici si pentru patronii care au activitati sezoniere inchirierea este cea mai eficienta solutie. Fermierul care are o livada de caise pe care le distribuie in tara nu are nevoie de ladite din plastic pentru legume-fructe iarna sau toamna, ci ii sunt necesare vara.

SchoellerAllibert manifesta maxima atentie fata de solicitarile clientilor sai, de aceea ofera ambalaje personalizate si fabrica ambalaje de care cumparatorii au mare nevoie. Solicitantii pot realiza proiectarea in laboratoarele sau atelierele lor, daca dispun de specialisti priceputi, iar in caz contrar, compania le pune la dispozitie ingineri care sa se ocupe de proiectare.

Cea mai mare si cea mai longeviva companie producatoare de ambalaje din plastic din Europa demonstreaza maxima seriozitate si promptitudine in relatia sa cu clientii si colaboratorii. Daca un solicitant mentioneaza ca are nevoie urgenta de anumite ambalaje din plastic, masina companiei va ajunge la timp pentru a onora cererea. Diversitatea ambalajelor reprezinta un alt punct forte al acestui producator. Pe site sunt disponibile ambalaje pentru produse solide si pentru produse lichide, galeti prevazute cu capac si ambalaje pentru produsele periculoase. Se pot cumpara si capace si alte accesorii, boxpaleti din plastic si navete pliabile.

Containerele sunt cu peretii si fundul compacte, dar si cu peretii perforati ca produsele depozitate in ele sa se poata ventila pentru ca unele au nevoie de aer. Se pot comanda containere uriase in care incap sute de litri si containere in care incap 2-4 litri. Unele sunt prevazute cu capac, altele se pot comanda fara capac. Si in privinta cromaticii exista diversitate. Cumparatorii pot alege ambalaje gri, negre, verzi si maronii sau containere galbene, portocalii, vernil si rosii. Anul trecut compania a avut incasari de 600 de milioane de euro, are peste 2000 de angajati, fiind reprezentata in peste 50 de tari din lumea intreaga. Compania a creat numeroase ambalaje sau containere de depozitare la cererea clientilor, ambalaje de anumite culori, de anumite dimensiuni, ideale activitatii solicitantului.

Boxpaletii rigizi din plastic Big Box a reprezentat solutia pentru Compania Andigestion care si-a dorit sa trasnforme deseurile din industria alimentara in ingrasaminte pentru agricultura si in energie recuperabila. De asemenea, pentru fermierii care doresc sa asigure cele mai bune fructe pe piata, compania SchoellerAllibert a pus la punct ambalajele inteligente care informeaza proprietarul despre locul in care se afla marfa sa si despre temperatura la care este expusa.

Navetele pentru sticle de bere personalizate sunt in acelasi timp si ambalaje, dar si o solutie publicitara eficienta. Uneori in containerele uriase furnizate de SchoellerAllibert se transporta componentele unei masini care sunt asamblate in alta parte. Antreprenorul care doreste o solutie noua pentru depozitarea produselor sale sa analizeze atent studiile de caz pentru ca se poate inspira de acolo sau va avea curajul sa isi transforme proiectul in ambalajul de care are nevoie. S-au gasit solutii si pentru serviciile postale din Spania si pentru logistica lichidelor, asa ca orice necesitate a clientului isi gaseste o rezolvare.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro