Timisoara

Cel mai frumos tort pictat

Cel mai frumos tort pictat

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
1489

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cel mai frumos tort pictat

Cofetaria La Naomi Timisoara va invita Joi, 31Ianuarie, orele 16.00 sa participati la concursul„Cel mai frumos tort pictat”.
Evenimentul va avea loc la sediul Cofetariei noastre, din P-Ta Traian, Str. Stefan Cel Mare, Nr 7, incepand cu orele 16.00 si va avea ca subiect principal pictarea de catre cei patru participanti alesi in urma preselectie facute inca de anul trecut, a unor machete de torturi cu teme diferite.
Scopul concursului nostru este acela de a alege „Cel mai frumos tort pictat”si in acelasi timp castigatorul concursului nostru care va fi colaboratorul cofetariei noastre in proiectele derulate in viitor.
Mentionam ca marele castigator va fi ales de catre un juriu format din persoane special pregatite, artisti, designeri, reprezentati presa, care vor alege castigatorul in functie de anumite criterii care tin de creativitate, maiestrie si dedicare acestui domeniu.
In cadrul evenimentului vom premia Cel mai frumos tort pictat, dupa care atat invitatii cat si partipantii la concurs vor avea posibilitatea sa participe la o degustare dulce oferita de cofetaria noastra.
Va asteptam sa participati cu drag la evenimentul nostru.

Filtre articol

Tip: Diverse