Timisoara

Cele mai atractive aplicatii office pentru performanta afacerii tale

Cele mai atractive aplicatii office pentru performanta afacerii tale

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
475

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din ce in ce mai multi reprezentanti ai afacerilor mici, mijlocii si mari isi indreapta atentia catre pachete de produse familiare Microsoft, cu ajutorul carora pot creste productivitatea angajatilor atat online, cat si prin intermediul unui abonament.

Lista de servicii si cel mai bun pret office sunt disponibile pe site-ul furnizorului, astfel incat potentialii clienti sa poata lua cea mai buna decizie in acest sens. Aplicatiile sunt atractive, functionale si disponibile in cel mai scurt timp.

Principalele motive pentru a folosi Office 365
Indiferent cat de laudata ar fi in mediul online aceasta solutie pentru business-uri, clientii vor avea nevoie de mai multe informatii si motive pentru a fi siguri ca au facut o alegere inteligenta. In primul rand, pachetul Office ofera un grad maxim de securitate.

Pentru a accesa un serviciu de acest gen in Cloud, securitatea este foarte importanta. Orice transmitere de date care este interceptata de o persoana neautorizata nu poate fi citita, iar sistemele pentru activitatile suspecte sunt continuu monitorizate.

Un alt motiv pentru a alege aceste servicii este flexibilitatea de care dau dovada, precum si conformitatea si respectarea regulamentelor guvernamentale si ale industriei. Serviciile Office sunt in conformitate cu standardele mondiale internationale si compatibile cu sistemele desktop ale celor mai recente sisteme de operare. Acestea functioneaza atat cu Internet Explorer, cat si cu Mozilla Firefox si Apple Safari, in cele mai noi versiuni.

De asemenea, cu ajutorul pachetelor Office 365, companiile au parte de toate functiile si functionalitatile celor mai recente versiuni ale produselor Microsoft. Administratorii de retea au posibilitatea de a gestiona acreditarile fiecarui utilizator, precum si permisiunile de acces in functie de nivelul la care se afla.

Beneficiile solutiilor Office in compania pe care o administrezi
Cea mai noua si mai prietenoasa tehnologie care descrie servicii IT bazate pe web si gazduite in exteriorul organizatiei, Office 365 ofera numeroase beneficii utilizatorilor: de la stocarea informatiilor, efectuarea calculelor, pana la posibilitatea de a gestiona de la distanta programele software.

Nicio alta solutie nu este la fel de puternica si de flexibila ca Office 365 pentru companii mici, mijlocii si mari, din motive foarte bine intemeiate. De la capacitatea mare de stocare si lucrul in colaborare si pana la efectuarea videoconferintelor, utilizatorii pot efectua toate aceste operatiuni de oriunde, indiferent de dispozitivul de pe care lucreaza. Trebuie doar sa porneasca un browser si se vor bucura de toate avantajele pe care le ofera.

Asadar, Office 365 vine cu mai multe servicii online care au menirea de a spori eficienta in afacere, servicii care includ gazduire de e-mail, spatiu de stocare puternic, online si sigur, crearea de noi planuri, posibilitatea de a beneficia de servicii IT la nivel de interprindere si de a elimina costurile ciclurilor de upgrade.

Plasarea mediului de lucru al companiei in cloud face ca ciclurile de upgrade sa fie mai putin relevante, iar rularea aplicatiilor in cloud sa permita actualizarea serverelor cu cele mai recente componente.

Autor