Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Cele mai bune idei de cadouri pe care să le oferi pentru un nou născut

Cele mai bune idei de cadouri pe care să le oferi pentru un nou născut

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
426

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Venirea pe lume a unui copil este un moment de bucurie enormă pentru întreaga familie. Dacă urmează să mergi în vizită la proaspeții părinți și te gândești ce cadou să cumperi pentru bebeluș, îți venim în ajutor cu mai multe idei. Ține cont că toți cei dragi vor oferi diverse obiecte specifice unui nou născut și evită inclusiv situația în care părinții celui mic rămân cu lucruri pe care bebe nu apucă să le folosească. Ia în calcul varianta de a o întreba pe mămică de ce are nevoie, în cazul în care relația dintre voi îți permite să faci acest lucru.

Iată care sunt cele mai bune idei de cadouri pe care sa le oferi pentru un nou născut:

Jucării de pluș

Jucăriile de pluș sunt primele pe care un bebeluș se poate folosi. Va fi atras de culori și de textura moale. Tocmai din acest motiv e important sa alegi un material care nu lasă scame. Jucăria trebuie să poată fi spălată și dezinfectată la mașina de spălat, căci cel mic va avea inevitabil tendința să o ducă la gură. Pentru a capta și mai mult atenția copilului, optează pentru varianta plușurilor care scot diverse zgomote. Poți alege din varietatea de jucării de pluș de pe urbantrends.ro, realizate din materiale de calitate, special concepute pentru bebeluși.

Covorașe cu activități

O saltea cu arcade, pe care sunt prinse diverse obiecte, cu lumini și sunete, va reprezenta un univers magic pentru noul născut, care începe să descopere lumea. Bebe va fi așezat pe spate și va privi încântat jucăriile atârnate. Acest tip de cadou este ideal, căci poate fi folosit încă din primele luni de viață.

Păturică personalizată

Folosită în pătuț sau în căruț, păturica nu poate lipsi din arsenalul de obiecte aflate lângă bebeluș. Și pentru că va necesita schimbare periodică, e important să aibă mai multe. Alege una personalizată, pe care să fie brodat sau imprimat numele celui mic sau câteva date specifice, precum data și ora nașterii.

Haine

Hainele pentru nou născuți pot cuceri pe oricine. În primele luni de viață, cele mai des folosite obiecte vestimentare sunt body-urile și pantalonii din bumbac. Dacă, însă, te gândești la un cadou special pentru bebe care să includă haine, ideal ar fi să optezi pentru mărimi ceva mai mari, care să-i fie de folos și în următoarea perioadă. Copiii cresc extrem de repede în primul an, așa că există riscul să nu apuce să fie îmbrăcat cu toate cele primite la cele dintâi vizite, la scurt timp după naștere.

Accesorii pentru hrană

Dacă la început biberoanele sunt folosite pentru a hrăni bebelușul, ulterior el va începe diversificarea. Oferă-i în dar castronele, o lingură specială și alte accesorii utile după 6 luni de viață. De asemenea, adaugă și o jucărie pentru dentiție care va fi utilizată pentru gingii, înainte să apară primii dinți de lapte.

Scutece, șervețele, produse cosmetice speciale

Nu e nimic în neregulă să oferi drept cadou obiecte utile. În cazul unui nou născut, scutecele sau șervețelele umede pot fi de mare folos. Pudra de talc sau gelurile de duș special create pentru pielea bebelușilor sunt și ele pe lista darurile de oferit în primele luni.

Alegerea cadoului potrivit pentru un nou născut pare dificilă, însă nu și atunci când iei în calcul două criterii: utilitatea și originalitatea. Pe lângă haine și jucării, o ramă personalizată cu numele celui mic, în care să poată fi introduse primele sale fotografii, este, de asemenea, o idee de luat în calcul.

Sursa foto: pexels.com/photo/baby-sleeping-with-animal-plush-toy-2797865

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro