Timisoara

Cele mai importante beneficii ale porților automate pentru acasă

Cele mai importante beneficii ale porților automate pentru acasă

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
671

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești printre cei privilegiați să locuiască la casă, accesul auto pe poarta către parcarea din curtea casei tale este un fapt care trebuie să îmbine tehnologia cu lucrul bine făcut, pentru a atinge perfecțiunea îmbinării utilului cu aspectul plăcut. Un sistem de poartă automată instalat corect oferă un element de confort oricărei locuințe și un plus valoare pe termen lung.

Diferitele variante constructive și dimensionale de tipuri de porți culisante sau batante, cu design din lemn bine conturat sau de la o poartă automată elegantă și simplă din fier forjat până la porți uşoare din profile laminate de aluminiu, există o gamă largă de automatizări porți culisante cu modele și materiale care să se potrivească oricărui ca o manușă la oricare casă.

Atunci când ai în vedere înzestrarea proprietății cu o soluție pentru poartă electrică sau ești doar interesat să afli despre instalarea și principalele avantaje oferite de un sistem automat de porți de înaltă calitate, atunci trebuie să cunoști 5 beneficii interesante pe care le poate oferi această tehnologie.

Avantajele automatizării porților casei tale care-ți vor face vecinii să fie invidioși

Siguranță și protecție - Un avantaj cert pe care o poartă electrică automată îl poate aduce casei tale este siguranța. Centrala de comandă asigură funcționarea sigură împotriva închiderii accidentale atunci când lăsăm mașina între porți, această situație este transmisă de fotocelule la centrala de comandă și nu va permite acționarea porților.

În situația în care o altă telecomandă din sistem este folosită atunci când am acționat poarta, intervine funcția condominium ce nu va deturna comanda noastră inițială, altfel spus alt utilizator NU poate să oprească și să schimbe acționarea porților. Închiderea și deschiderea este realizată de sistemul de automatizare, dar asigurarea încuierii porților batante este asigurată doar cu yala electromagnetică care este controlată de centrala de comandă

Intimitate - Curiozitatea vecinilor poate fi incomodă și chiar stresantă atunci când nu avem dispoziția unei socializări de conjunctură despre ce mai faci vecine și cu cine votezi, doar deschizi poarta de la distanță și intri liniștit în curte.

Confort - Dacă am tot spus ”automatizarea” , trebuie să fie și confort. Nu va mai fi nevoie să cobori din mașină atunci când ajungi acasă, și poate plouă, să deblochezi și să deschizi poarta, iar după ce parchezi mașina în curte să te întorci să închizi poarta. Apăsarea pe butonul telecomenzii sau deschiderea cu apel telefonic face poarta casei tale să acționeze yala electromagnetică și să deschidă poarta când ai nevoie.

Tehnologie avansată - Producătorii de sisteme pentru porţi automate sunt în continuă dezvoltare și este bine să fii la curent cu ultimele progrese în tehnologie și calitate oferite la un nivel cu totul nou pentru sistemele automate de porți de acces auto și pietonal pentru acasă sau industriale. Cele mai noi caracteristici aduc funcții de citire a numerelor de înmatriculare ale autoturismelor cu camere video (LPR) și asigurarea accesului automat pentru cele înregistrate în baza de date, deschidere automată cu buclă inductivă pe ieșire pentru vizitatori, modul deschidere GSM sau Wi-Fi, protecție anti strivire atunci când poarta, bariera sau ușa de garaj întâlnește un obstacol fizic.

O poarta automată, barieră sau ușă de garaj de calitate are valoare reală când este instalată profesional, cu respectarea normelor de siguranță în conformitate cu cerințele europene în domeniu. Toate aceste aspecte de instalare sunt prezentate în manualele de instalare și recomandăm aplicarea lor fără excepție. Respectarea condițiilor de instalare este în directă corelare cu greutatea, dimensiunile porților și gradul de utilizare pentru accesul în proprietate. Nivelul de trafic pentru o poartă ce deservește o familie este foarte redus și nu este de comparat cu traficul pentru o parcare de firmă , instituție sau spital, unde traficul intens aduce un grad de uzura mare, situatie în care echipamentele se vor selecta special pentru scopul de utilizare.

În final, trebuie să știm că un sistem automatizat de porți de acces nu este doar o investiție pentru confortul tău și al familiei tale cât și o creștere a valorii proprietății personale.