Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cele mai populare mărci auto din România

Cele mai populare mărci auto din România

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Vizualizari
972

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul pandemiei a venit cu modificări destul de ample şi pe piaţa auto din România. Primele luni ale anului au fost puternic afectate, vânzările de maşini scăzând şi cu 40 % faţă de aceeași perioadă a anului precedent. În lunile ce au urmat, cei ce au dorit să cumpere o maşină, s-au orientat către unul dintre modelele rulate.

Totuşi s-a observat şi precauţie în comportamentul românilor. Mulţi romani au accesat platforme precum www.carvertical.com/ro îşi au folosit instrumentele puse la dispoziţie de acesta. Din rapoartele oferite de APIA Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile şi DRPCIV Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, reiese că românii continuă să cumpere mărcile deja celebre pe piaţă.

Dacia, Volkswagen, Skoda, Renault, Hyundai - maşini noi

Dacă vorbim achiziția de maşini noi, Dacia continuă să se găsească în topul preferinţelor românilor. Vehiculele fabricii de la Mioveni sunt în top datorită preţului atractiv, nu este de mirare, deoarece Dacia a avut vânzări neaşteptate în anul pandemiei, fiind cel mai vândut vehicul în Spania şi alte ţări europene. Pe locul al doilea, continuă să îşi păstreze locul Volkswagen.

Drept dovadă că apetitul românilor pentru maşini nemţeşti nu s-a diminuat din pricina pandemiei. Se pare că tehnologia propusă de germanii reuşeşte să satisfacă necesarul românilor de confort şi dotări. Maşinile noi vandute de Volkswagen sunt destul de variate, atât ca modele cât şi că echipare și tipologizare. Sunt mulţi conaţionali care continuă să prefere motoarele puternice şi dotările de lux, şi achiziţionează maşini de top. La polul opus se găsesc românii care cumpără tehnologia nemţească de bază fără a avea pretenții ridicate pentru dotări suplimentare.

Pe locul trei se găseşte Skoda. Se pare că popularitatea mărcii cehe, ce se găseşte sub concernul Volkswagen se menţine ridicată. Ce e drept, maşinile realizate în fabricile Skoda sunt bine echipate atât ca dotări şi motorizare şi sunt mai accesibile faţă de de Volkswagen.

Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Opel - maşini rulate, dar bune în preferinţele românilor


Dacă analizăm statisticile furnizate de DRPCIV observăm scăderi majore în prima parte a anului și o revigorare în lunile octombrie și noiembrie. Din datele instituţiei au fost înmatriculate cu 15% mai puţine vehicule în anul precedent dată de anii anteriori. Preferinţele românilor nu s-au modificat foarte tare, aceştia continuă să aprecieze vehiculele nemţeşti.

Cel mai cumpărat brand a fost Volkswagen, urmat de aproape de BMW şi Audi. Mașinile înmatriculate au fost în mare parte importate direct de cumpărători. Preferințele românilor pentru maşini rulate din gama de lux încă sunt ridicate şi continuă trendurile inițiate în anii precedenţi. Adică continuă să fie aduse direct din Europa de Vest maşini cu motoare puternice, cu echipare de top, cu peste 250.000 de kilometri rulați.

Anul acesta au fost înregistrate numeroase vehicule Ford şi Opel. Dacă în cazul Ford au fost preferate modele SUV compacte, în cazul Opel s-a manifestat interes pentru modele compacte, de oraș, cu motorizare mică versatile când vine vorba de manevrat şi parcat.

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro