Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cele mai tari sloturi cu simboluri fructe

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
443

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De decenii bune, sloturile cu fructe sunt printre cele mai populare. Aceste simboluri au legătură în special cu faptul că, la început, în barurile în care erau amplasate aparatele premiile erau oferite în gumă de mestecat care avea aroma fructelor respective. Anii au trecut, jocurile s-au modernizat mult, iar fructele au devenit printre simbolurile principale.

Așadar, iată care sunt cele mai cunoscute jocuri cu fructe:

1. Fruitilicious - Creat de compania Novomatic, acest joc simplu se bucură de un succes major de mai bine de șapte ani. Slotul este dispus pe 3 linii x 5 coloane și 5 linii de plată fixe, în timp ce câștigul maxim poate ajunge până la 1.000 de ori miza. Are un RTP de 95.38%, în timp ce volatilitatea este scăzută spre medie. Singura sa caracteristică aparte este dublajul. Cireșele, lămâile, portocalele și prunele sunt simboluri cheie în acest joc, iar ceva mai bine plătesc pepenii și strugurii. În schimb, 777 oferă cel mai mare câștig: de până la 1.000 ori miza.

2. Burning Hot - Unul dintre cele mai tari jocuri din ultimul deceniu. Sunt mulți oameni ce se distrează la burning hot online, iar acest joc a devenit un adevărat clasic care a dat naștere unei serii de succes. A fost creat de cei de la EGT și printre simbolurile pe care le regăsim în acest joc se află prunele, portocalele, cireșele, lămâile, pepenele și strugurii. Dolarul, steluța și trifoiul cu patru foi parc parte din categoria simbolurilor care plătesc mai bine.

3. Master Joker - Un joc destul de simplu lansat de cei de la Pragmatic Play, care se bucură însă de un mare succes. Un punct de atracție este joker-ul care are o roată multiplicator de până la 10 mii de ori miza. În schimb, jocul este dispus pe un singur rând cu 5 role de joc, iar RTP-ul este de 96.46%, în timp ce volatilitatea este ridicată. Printre simboluri regăsim fructe ca pepenele, prunele, cireșele, lămâile și căpșunile. Alături de acestea sunt și alte simboluri precum Gold Bar și Wild Joker, acesta din urmă putând să înlocuiască oricare alt simbol.

4. Fruit Rainbow - Așa cum îi spune și numele, acest joc este ca un curcubeu spectaculos. Creat de cei de la Pragmatic Play, Fruit Rainbow impresionează prin multitudinea de culori și o grafică destul de bună. A fost lansat în aprilie 2020, iar RTP-ul său este de 96.53%. Printre simboluri regăsim căpșuni, portocale, cireșe, banane și lămâi. De asemenea, mai putem vedea cărțile de joc, diamante, în timp ce simbolul Wild este un curcubeu. Jocul Fruit Rainbow are o structură 5x4 și 40 de linii de plată, în timp ce jucătorul poate obține până la 2.000 de ori miza. Jocul nu dispune de rotiri suplimentare ori alte funcții spectaculoase, cu excepția Gamble.

5. 20 Burning Hot - Burning Hot este una dintre cele mai cunoscute serii din industria păcănelelor. În ce privește varianta 20 Burning Hot, aceasta se remarcă prin cele 20 de linii de plată fixe și prin avalanșa de fructe ce apare pe grila 5 x 3. În plus, jocul are un RTP de 95.88% și câștigurile maxime pot fi până la 2.000 de ori miza. A fost lansat în august 2017, fiind un spin-off din celebrul joc al celor de la EGT. Practic, jocurile sunt identice, însă diferă numărul de linii de plată și modelul matematic. Ca simboluri regăsim diverse fructe: struguri, pepene verde, cireșe, lămâi, prune și portocale. Desigur, mai sunt și alte simboluri precum trifoiul cu 4 foi, steaua purpurie, șeptarul și clopotul.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro